Angela Merkel considera "inacceptabila" procedura de destituire a lui Traian Basescu, care violeaza principiile statului de drept

 ""Germania a calificat luni drept "inacceptabila" procedura  de destituire a presedintelui roman Traian Basescu, apreciind ca au fost violate principiile statului de drept, relateaza AFP.

"Demersurile guvernului roman al premierului (Victor) Ponta si procedura de destituire a presedintelui (Traian) Basescu sunt inacceptabile", a declarat purtatorul de cuvant al guvernului, Steffen Seibert.

Seibert a precizat ulterior, intr-un comunicat, ca Angela Merkel i-a telefonat omologului sau roman si i-a "confirmat ingrijorarile guvernului" de la Berlin.


"Cancelarul a subliniat ca va sustine Uniunea Europeana pentru a adopta eventualele consecinte necesare" in urma destituirii lui Basescu, a adaugat Seibert, care a precizat ca masuri in acest sens "ar putea fi adoptate dupa discutiile prevazute cu Victor Ponta din aceasta saptamana, la Bruxelles".""

Bai Ponta, articolul asta este integral pe Hotnews.ro, la adresa de mai jos.
Ai observat ghilimelele?

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12748063-angela-merkel-considera-inacceptabila-incalcarea-statului-drept-romania.htm

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu