Ciupercile proaspete previn cancerul mamar
Riscul de apariţie a cancerului mamar scade considerabil în cazul femeilor care obişnuiesc să consume ciuperci proaspete, mai ales dacă aceste alimente se asociază cu ceaiul verde, potrivit unui studiu apărut recent în „Jurnalul internaţional de cancer”.
Specialiştii care au realizat cercetarea spun că o porţie zilnică de ciuperci proaspete reduce riscul cancerului de sân cu până la două treimi. „Cercetătorii au relevat faptul că femeile care consumă 150 de grame de ciuperci proaspete în fiecare zi sunt cu 64% mai puţin predispuse de a dezvolta tumori mamare. Ciupercile uscate au un efect protector mai puţin eficient”, susţin oamenii de ştiinţă.
Mai multe in http://www.gandul.info
Specialiştii care au realizat cercetarea spun că o porţie zilnică de ciuperci proaspete reduce riscul cancerului de sân cu până la două treimi. „Cercetătorii au relevat faptul că femeile care consumă 150 de grame de ciuperci proaspete în fiecare zi sunt cu 64% mai puţin predispuse de a dezvolta tumori mamare. Ciupercile uscate au un efect protector mai puţin eficient”, susţin oamenii de ştiinţă.
Mai multe in http://www.gandul.info
Comments