3 ani cu suspendare ! Justitia din Romania, o justitie atat de bolnava !

The Building in the HagueImage via Wikipedia

"Adrian Cocoană, care a ucis un tânăr pe trotuar, aproape de centrul Timişoarei, după ce a scăpat de sub control un bolid Ferrari, se simte foarte bine în libertate." Adevarul.ro


Ce justitie de cacat are si tara asta a noastra, Ce de rele poti face si poti sa scapi linistit.Un mos amarat,daca se cearta pentru un petec de pamant, este trimis rapid in puscarie. Mafiotii isi cumpara libertatea, iar noi ne miram ca UE vrea sa ne amendeze pentru cat de imbecila este justitia noastra.

"
Fosta angajata a ministerului Finantelor, Irina Alexandra Trifan (24 de ani), a fost condamnata de judecatorii pitesteni la 3 ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a fost acuzata de trafic de droguri. Irina Trifan, fost referent la Directia Generala Trezorerie din cadrul Ministerului Finantelor, a fost prinsa in flagrant in iulie in timp ce incerca sa vanda 9 doze heroina pe o strada din apropierea garii din Pitesti – Arges.
Tanara a colaborat cu anchetatorii
Ulterior, la perchezitia efectuata la domiciliul din Bucuresti al tinerei, anchetatorii au ridicat alte doze de heroina. In momentul in care a fost retinuta de politisti, tanara se afla in concediu de studii, ea fiind studenta."
Infolegal

"Nevasta senatorului PSD Adrian Paunescu nu va face puscarie, desi a omorat trei oameni. Natalia Carmen Paunescu a fost condamnata ieri de Judecatoria Valcea la doi ani de inchisoare cu suspendare. Hotararea instantei poate fi contestata in termen de zece zile. Pe latura civila a dosarului, lucrurile erau deja lamurite in ceea ce priveste obligatiile sotiei senatorului Adrian Paunescu. Silvia Burlan, fetita care si-a pierdut parintii si sora in accidentul rutier provocat de Carmen Paunescu, renuntase la milionul de euro pe care il cerea drept despagubire. Ea se va alege cu un apartament, o masina, 5 milioane de lei vechi lunar si o vacanta pe an. In plus, familia Paunescu s-a angajat sa faca parastas familiei Burlan, pe propria cheltuiala, timp de sapte ani. De asemenea, unchiul care a ingrijit-o pe orfana se va alege cu 3.000 de euro. Ieri, in asteptarea pronuntarii sentintei, supravietuitoarea accidentului era de mana cu cea care provocase moartea parintilor si surorii acesteia. In august 2004, Carmen Paunescu a provocat un accident soldat cu trei morti, membri ai aceleiasi familii. Din cauza vitezei excesive, ea a pierdut controlul jeep-ului pe care il conducea si a patruns pe contrasens, lovind frontal un autoturism Dacia Nova in care se afla familia Burlan. Singura supravietuitoare a accidentului a fost Silvia Burlan, o tanara de numai 16 ani."
Gandul.info

Magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au condamnat, astăzi, pe Mircea Moraru, comisar-şef de poliţie la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), Direcţia buget-contabilitate, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru luare de mită de la opt poliţişti români detaşaţi în Italia.


"Instanţa a mai hotărât menţinerea sechestrului asigurător asupra sumei de 6.600 de lei şi confiscarea a 4.250 de lei.Totodată, instanţa a decis să îi reducă din pedeapsă perioada în care a stat în arest preventiv.Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.Pe 6 iunie 2008, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Mircea Moraru, după ce a solicitat şi a primit, de la opt poliţişti detaşaţi în Italia, 6.600 de lei, pentru a urgenta procedurile legale de restituire a sumelor de bani cheltuite de poliţişti în misiuni."
Amos News

"Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe fiul lui Sile Camataru, Albert Florian Balint, la trei ani de inchisoare cu suspendare pe o perioada de 6 ani de incercare, pentru detinere de droguri de mare risc, impreuna cu acesta fiind condamnate inca alte 16 persoane." 9AM

"Nicolae Mischie a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru contrabanda cu masini.
Potrivit rechizitoriului, in urma cu sase ani, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a adus din strainatate mai multe masini, pentru care nu a platit insa taxe vamale. Mai mult chiar, a intocmit factura pe o firma care nu era inca inregistrata. Nicolae Mischie mai are alte doua condamnari, respectiv de patru ani cu suspendare pentru coruptie si un an cu suspendare pentru contrabanda cu arme."
NewsReport

"Constanta: Trei ani de închisoare cu suspendare pentru boxerul Ionuţ GheorgheInstanţa l-a condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare şi l-a obligat la plata unor despăgubiri de 100.000 de euro. Decizia magistraţilor poate fi atacată în apel.Mamă şi fiică omorâte.În duminica de 15 octombrie 2006, Ionuţ Gheorghe îşi conducea BMW-ul cu viteză excesivă la intrare în oraşul Ovidiu. Într-o depăşire riscantă, bolidul CT 84 BOX a zburat în parapetul de pe contrasens, răsturnându-se de câteva ori, apoi s-a izbit lateral de o Dacie papuc CT 05 JIC, în care se afla o familie din Mihail Kogălniceanu ce mergea la cumpărături în hypermarketul situat la ieşirea din Constanţa. Capul familiei, Nicolae Gheorghe (44 ani), a scăpat teafăr, dar soţia sa, Daniela Elena (36 ani) şi fetiţa lor, Oana Cătălina (13 ani) au murit la spital. " Adevarul.ro

"Instanţa Tribunalului Bucureşti l-a achitat pe medicul Răzvan Trancă pentru acuzaţiile de viol a Andreei Mocanu, anunţă Mediafax. Acesta a fost condamnat, însă, la patru ani cu suspendare pentru tentativă de omor calificat şi va fi nevooit să-i plătească victimei daune morale de 50.000 de lei.
Judecătorii tribunalul Bucureşti l-au achitat pe Trancă, pentru viol, pe motiv că fapta nu există. În ceea ce priveşte acuzaţia de tentativă de omor calificat, Trancă a primit patru ani cu suspendare, plus şapte ani termen de încercare.
Doctorul va fi nevoit să-i plătească Andreei Mocanu daune morale de 50.000 de lei. La această sumă se adaugă şi despăgubiri, reprezentând cheltuieli de spitalizare, de 3.542 de lei. Decizia Tribunalul Bucureşti poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.
Medicul Răzvan Trancă a fost judecat pentru viol şi tentativă de omor. Doctorul a stat în arest din 17 februarie până în 30 martie 2007, când Curtea de Apel Bucureşti a decis că poate fi judecat în stare de libertate. " Antena3.ro

Colonelul Cristian Bernevig a primit trei ani cu suspendare pentru cinci oameni ucisi
-- Judecatorii Tribunalului Militar Teritorial Bucuresti i-au acordat circumstante atenuante colonelului Bernevig * El are de achitat despagubiri morale si materiale insumand 110 milioane de lei
Protagonist al unui teribil accident rutier, soldat cu decesul a cinci persoane, colonelul Cristian Bernevig, judecat sub acuzatia de ucidere din culpa, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei. Prin sentinta pronuntata, judecatorii din cadrul Tribunalului Militar Teritorial Bucuresti i-au facut un cadou lui Bernevig, tinand cont ca dispozitiile Codului penal stipuleaza clar ca "la maximul pedepsei de 5 ani", prevazut in cazul infractiunii de ucidere in culpa, exista posibilitatea ca "pentru moartea a doua sau mai multe persoane pedeapsa sa fie sporita cu 3 ani". Instanta a dictat insa o pedeapsa blanda, de numai trei ani, "incadrandu-se" astfel la limita prevederii care reglementeaza suspendarea conditionata, aplicata in cazul "Bernevig". Conform prevederilor legale, "se poate dispune suspendarea executarii pedepsei, daca pedeapsa aplicata este inchisoarea de cel mult 3 ani sau amenda".Ziua.net

Mai vreti exemple? Daca ai bani, poti sa faci orice in tara asta. Sa alergi oamenii pe strazi, sa tragi cu pistolul, sa omori oameni pe trotuar, in casa sau pe strada. 3, 5, 10 nu conteaza cati, conteaza doar sa ai bani, sa ai portofelul gros, sa-si faca vile magistratii!

Europenii nu pot fi mintiti la infinit,vad foarte bine ce justitie de doi bani avem. Nu credeti domnilor?







Reblog this post [with Zemanta]

Comments

Anonymous said…
This post offers clear idea designed for the new viewers
of blogging, that truly how to do blogging.


Stop by my webpage ... diets that really Work
Anonymous said…
Thank you a lot for sharing this with all folks you actually recognize what you are
speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally consult with my web site =).
We could have a hyperlink trade contract among
us

Feel free to surf to my weblog bmi calculator
Anonymous said…
Hello! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months
of hard work due to no back up. Do you have any solutions to prevent hackers?


my web site; cellulite treatment reviews

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu