Ce ne-a enervat saptamana asta!

1.cersatorii din metrou - pentru ca sunt multi si neinventivi.au aceleasi cuvinte,o placa pusa cu forta,obsesiva,iritanta.Daca nu-i stiti:-o baba care-ti cere 1000 lei, un tanar cu un copil in brate, o tanara cu un carucior nenorocit,un tip cu o mana stramba,un copil murdar,o baba cocosata pana la pamant...dar culmea o reprezinta cersatorii in pijama care la -7 grade te opresc la semafor.Pentru cine strang banii?
2.ne-a enervat saptamana asta si spaga din spitale.ea nu s-a oprit,nu a murit, am aflat despre ea dar nici vorba sa o tratam...pentru cine nu stie se da spaga la urgenta, la Floreasca, ca sa ai parte de radiografie fara coada!
3.ne-a enervat ninsoarea de pe ghencea...oricum terenul era prost,uefa nu a riscat un meci vineri pe un stadion plin de noroi.Domnul Becali a vrut sa conduca o tara-el nu e in stare sa aiba grija de un stadion...
4.ne enrveaza in continuare Ana Electronic :( pentru ca nu sunt in stare de 4 luni sa repare un aparat foto.Doua sfaturi prietenesti -evitati toata viata serviciile Ana Electronic si niciodata sa nu cumparati CANON in ROMANIA!
5.prostia! prostia romaneasca.prostia imbecilului care vorbeste in timpul unui film pentru ca se crede tare , prostia imbecilului care pute in tramvai, prostia unora care din mahala au sarit direct in Jeep-uri fara sa stie macar ca 5*5 fac 25....

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu