Fiu de politist, afaceri cu Hayssam

Parchetul General a inceput cercetarea lui Omar Hayssam acum doi ani, in dosarul 275/P/2003, in care sirianul era acuzat ca a vindut firmei Pasqual Prod Auto SRL sase autoturisme Hyundai cu seriile modificare.
Fiul fostului numarul 1 din politia romana a facut afaceri cu Omar Hayssam si cu fratii acestuia exact pe vremea cind tatal sau trebuia sa ancheteze dosarele mafiei arabe din Romania. Sergiu Dumitru Sorescu a fost asociat cu Mukhles Omar in firma General Grup SRL, in care mai aparea ca asociat persoana juridica si firma Ogarit Trading SRL. Firma Ogarit Trading, detinuta de Omar Hayssam, a fost implicata in privarizarea frauduloasa a IPRS Baneasa, cea mai mare societate de componente electronice de la noi. Tinta sirianului in aceasta afacere au fost, de fapt, cele zece hectare de teren ale IPRS Baneasa situate in Pipera, acolo unde un metru patrat de teren costa in jur de 200 de euro.
Potrivit Registrului Comertului, Sergiu Sorescu - care are doar 24 de ani - apare in continuare ascociat in firma General Grup SRL. In schimb, Ogarit Trading nu mai figureaza ca asociata in firma juniorului Sorescu, iar baza de date a Registrului Comertului nu mai contine nici un fel de informatii despre aceasta societate.

www.evz.ro

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu