Leac pentru cancer

Cancerul si leucemia nu mai sunt boli incurabile. Tratamentele urmate la clinica Nova Vita din Serbia au aratat rezultate uluitoare, vindecand pacienti pentru care medicina traditionala nu a mai putut face nimic.
Datorita tratamentelor revolutionare la care sunt supusi, pacientii ce ajung la clinica Nova Vita din Belgrad pot din nou sa spere la o viata normala.
Pacientii cu leucemie, cei cu cancer la ficat, plamani sau alte organe interne, pe care medicina traditionala i-a declarat irecuperabili, si-au regasit speranta la Nova Vita. Secretul este o serie de noua produse 100% naturale obtinute dupa un lung sir de cautari si care au la baza produse apicole originare din Brazilia.
"Rezultatele obtinute vorbesc pentru noi. Este un nou sistem de lupta impotriva cancerului si a leucemiei care nu lasa efecte secundare. Mai mult, rezultatele obtinute de clinica noastra sunt vizibil mai bune in toate cazurile fata de cele obtinute de medicina traditionala", a explicat Milomir Kandic, directorul clinicii.
Toate medicamentele sunt prescrise de medici specialisti si sunt certificate si aprobate stiintific astfel incat, nimic nu este lasat la voia intamplarii.
Medicina standard i-a mai acordat tatalui directorului clinicii, bolnav de cancer, doar trei luni de viata. Urmand un tratament naturist, a mai trait aprorape doi ani.
Incercand sa-si salveze tatal, Milomir Kandic l-a cunoscut pe medicul brazilian Korb, liderul sud-american in domeniul cercetarilor in medicina naturista (majoritatea substantelor continute de medicamentele folosite de clinica Nova Vita provin din Brazilia si se bazeaza pe produse apicole).
Au urmat o serie de cercetari si experimente pana in momentul in care au aparut primele rezultate. Kandic a insistat pentru studii aprofundate la Hanovra (Germania), apoi a decis sa deschida o clinica in Serbia pentru a vedea cu ochii sai rezultatele obtinute.
Inca de la inceput, rezultatele s-au aratat spectaculoase, desi majoritatea bolnavilor veneau cu afectiuni canceroase in stadii terminale. Aproape fara exceptie rezultatele erau mult mai bune decat in cazul metodelor standard de tratament, iar medicamentele administrate, fiind 100% de provenienta naturala, nu au dat efecte secundare.
Pe langa boala in sine s-a reusit si combaterea efectelor clasicelor citostatice atat de utilizate in medicina standard. Totodata s-a reusit si combaterea aberatiunilor cromozomiale, procentul de vindecare fiind de 100%.
Chiar Organizatia Mondiala a Sanatatii s-a implicat in finantarea continuarii studiilor in ceea ce priveste vindecarea acestor afectiuni, clinica Nova Vita fiind implicata intr-un centru multistudii la care participa oameni de stiinta din mai multe tari ale lumii.
O dovada in plus a seriozitatii celor de la clinica belgradeana stau si rezultatele pozitive ale celor peste 200 de controale ale autoritatilor sarbe din ultimii doi ani.
Fiind o clinica privata, exista si costuri, insa acestea sunt incomparabil mai mici decat cele pentru un tratament standard la o clinica occidentala.
Astfel, fiecare pacient care urmeaza un tratament prescris de clinica Nova Vita este internat pentru o perioada de cateva saptamani, urmand ca apoi, in functie de starea acestuia, sa poata urma acasa medicatia prescrisa.
Pretul unei zile de spitalizare variaza intre 75-150 euro in functie de gravitatea bolii si de terapia urmata. La aceasta se adauga costul medicamentelor care variaza si el intre 15-125 euro in functie de produs. Un pret totusi mic pentru salvarea unei vieti.

Ce este medicina naturista?
Medicina naturista se bazeaza in proportie de 100% pe substantele si remediile pe care le putem gasi in natura si care sunt folosite in mod traditional de secole pentru vindecarea diferitelor boli.
Indiferent de boala de care sufera un pacient, cu siguranta exista un remediu natural oferit de aceasta uriasa uzina care este natura. Plante, flori, radacini sau produse secretate de diferite animale sau insecte pot oricand sa concureze produsele obtinute in laboratoarele medicinii moderne.
Exista totusi o mare deosebire fata de medicina standard, aceea ca nu face rau, efectele secundare fiind inexistente. In ultima perioada din ce in ce mai multa lume apeleaza la acest gen de medicina, precum si la diferite tehnici provenite din Orient.
Totusi, este pentru prima data cand afectiuni de gravitatea cancerului si a leucemiei reusesc sa fie vindecate sau ameliorate.

Buna ziua, Ardeal, Claudiu Baban, 05 mai 2006

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu