In Romania 2006

Locuitorii din catunul izolat Poiana Stoichii, din Muntii Vrancei, au curent in case doar de doua luni. "De atunci, se minuneaza ce bine e sa arda becul, sa se uite la televizor. TVR este cu adevarat prima televiziune din viata lor si o descopera abia acum", povesteste Dite Dinesz, producatoarea seriei de documentare "Izolati in Romania".Tot aici, echipa TVR a descoperit un nou inceput: o tanara de 20 de ani isi tinea in brate fetita in varsta de cinci zile.
"A nascut singura, acasa. A ajutat-o si moasa satului, care era la al patrulea copil mosit", spune producatoarea. Tanara nu a avut de ales: durerile nasterii au inceput cu trei zile mai devreme si la 4 dimineata, in acea stare, nu a mai putut cobori trei ore prin padure, pana la medic. Asa ca a nascut singura, in genunchi, doar cu moasa langa ea, dupa doua ore de travaliu.

Marti seara, trupa Holograf s-a intalnit cu fanii bucuresteni la Sala Polivalenta, intr-un show care a incheiat turneul de promovare a noului album, "Taina". La acest spectacol, taina formatiei a fost, din pacate, una dureroasa: Dan Bittman a cazut la a doua piesa, dar a continuat sa cante, chiar si cu mana serios lovita si fata insangerata. Publicul, socat de momentul accidentului, a reactionat cu multa caldura la evolutia trupei. Dan Bittman a cantat impecabil intreaga seara, desi cazatura s-a soldat cu fisura la mana si la piramida nazala. Inca o dovada a profesionalismului marca Holograf.

sursa : ziarul Gandul

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu