Robert Calin - ganduri

1.Fericirea este in noi.Cat de putin dureaza atunci cand o atingem si cat de mult alergam dupa ea.Suntem imensi din moment ce cautam o viata in interiorul nostru...
Si cat de putin suntem.Da, o clipa.Atat valoram in imensitatea universului.O bataie din pleoape.O atingere fugara de aripi.Ramanem amintiri, in cazul fericit in care avem ale cui amintiri sa ramanem.Daca nu, ramanem cenusa.

2.Iubirea uneori doare asemenea cuielor batute in tample.De aceea este atat de greu de scos din suflet.

3.Fara de noroc esti un trup purtat in voie vantului.Iti trebuie in viata macar un dram de noroc.Atat cat sa poti sta pe un trotuar fara ca o masina sa loveasca un stalp iar acesta sa-ti cada tie in cap.

4.Uneori ma mir ca respir. Si chiar daca o fac ma mir ca o fac. E ceva matematica in asta, iar eu la matematica nu am stiut decat adunarea. A aduna cat mai multe rasuflari?...nu, a trai fara rasuflare... adevarata stiinta de a trai.

5.Daca prostia ar durea m-as tavali primul pe jos intr-o hohot de ras. Pentru ca prostia numai prin ras poate fii tratata.

6.O clipa am crezut ca tot ce e in jur poate sa dispara. Ca pot sa bat din palme si sa schimb lumea. Si stiti in ce am schimbat-o.In ochii unui copil fara speranta.

7.Ati privit marea si altfel decat o intindere de h20?

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu