Top 10 - muzica de striptease

10. Pony - Ginuwine
In timp ce ea se misca senzual in poala ta, nu prea te mai gandesti la melodia din fundal... Insa aceasta are niste versuri foarte... potrivite: “If you're horny, let's do it/Ride it, my pony/My saddle's waitin'/Come and jump on it.” Si poate deveni coloana sonora a unei nopti memorabile.

9. Eyes Without a Face - Billy Idol
Nu te gandesti ca acest "copil" punk-rock al anilor 80 ar putea canta ceva potrivit cu lista de fata. Insa balada Eyes Without a Face din 1984 este perfecta pentru un dans senzual. In punctul culminant al melodiei, daca ea isi va rupe bluza, vei avea o viziune a ceea ce se va intampla dupa...

8. "I'm a Slave 4 U" - Britney Spears
Acesta este un cantec pentru fetite "rele", rolul potrivit si pentru iubita ta, in aceasta seara. Va admite ca este foarte tanara dar si ca, uneori nu se poate controla si se lasa dusa de pasiune. Perfect - pentru a-si scoate hainele in fata ta.

7. "Buttons" - Pussycat Dolls
Piesa se va transforma prin dansul ei intr-o adevarata experienta, iar ea va prinde un curaj nebun, pe care habar nu aveai ca-l detine.

6. "Closer" - Nine Inch Nails
Daca vrei sa vezi un dans usor pervers, dar foarte senzual, ai gasit piesa potrivita. Si cum versurile sunt de genul: “You let me desecrate you/You let me penetrate you.”, nu vei fi singurul foarte excitat. Si va trebui sa te sacrifici si sa executi toate nebuniile...

5. "She's Always In My Hair" - D'Angelo
R&B are ritmul, versurile si atitudinea potrivite pentru striptease. Iar cu aceasta melodie o vei transforma intr-o bomba sexy. Chiar daca D'Angelo este fiul unui preot, cu aceasta piesa te va face sa uiti multe porunci.

4. "Sex (I’m a)" - Lovage
Se canta despre virgine, aventuri de o noapte si sex in grup - o reteta perfecta pentru o noapte de pomina. Veti astepta amandoi cu infrigurare sa se termine piesa pentru a face propria coloana sonora.

3. "Hot In Here" - Nelly
“So take it off like you’re home alone/ You know dance in front your mirror while your on the phone.” Uneori trebuie sa uiti de subtilitate si sa treci la subiect. Iar cand ii vei comanda sa se dezbrace, cu siguranta nu va avea nimic de comentat.

2. "Justify My Love" - Madonna
Energia sexuala a acestei piese este evidenta, tobele conduc ritmul, iar Madonna ne vorbeste despre dorinte si asteptari. Iar tu vei astepta cu nesat sa faci chestii picante cu fata care iti va dansa pe aceasta piesa.

1. "Cream" - Prince
Din toate orasele din lume, Minneapolis a produs unul dintre cei mai prolifici si mai sexy artisti din istoria muzicii. Prince se bucura enorm si fara rusine cand canta "cream", iar acest entuziasm poate fi molipsitor. “You got the horn so why don’t you blow it/You are filthy cute and baby you know it.”

Sursa : http://men.rol.ro/sex-si-relatii/

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu