Ce meserii au avut vedetele inainte sa devina celebre?

Nu toate vedetele au ajuns peste noapte in lumina reflectoarelor, fara sa depuna nici cel mai mic efort…asemenea "blondei" Paris Hilton, spre exemplu. Nume cu greutate in industria showbiz-ului international, precum Madonna, Brad Pitt, Jennifer Aniston, Sylvester Stallone, Julia Roberts, Sharon Stone etc., nu s-au sfiit sa recunoasca faptul ca, la inceputul carierei lor, au fost nevoite sa accepte tot felul de job-uri pentru a se intretine sau pentru a-si putea plati studiile.

Cei mai multi dintre cei care au ajuns sa guste din dulceata de cirese amare a celebritatii au pornit de jos, cu job-uri mai mult sau mai putin placute, mai mult sau mai putin licite. Un exemplu graitor legat de caracterul de legalitate, il constituie faimosul cantaret Jon Bon Jovi, care a recunoscut ca in adolescenta a fost traficant de droguri (canabis). Constient de limitele sale, artistul a stiut cand sa se opreasca, si sa porneasca pe un alt drum.

Sharon Stone , cea care la doar 17 ani era aleasa Miss Pennsylvania, a inceput pe un post de casierita la McDonald's, pentru ca apoi, pana sa prinda rolul din "Stardust Memories" (1980), sa fie, o perioada, imaginea costructorului american de automobile Ford.

Julia Roberts a fost nevoita ca dupa terminarea studiilor (facultatea de jurnalism) o buna bucata de vreme sa munceasca intr-un fast-food, pentru a-si putea plati cursurile de actorie care aveau sa-i aduca primul rol in filmul "Mystic Pizza" (1988).

Interpretul celebrului personaj Rocky, Sylvester Stallone, nu s-a bucurat nici el de o adolescenta lipsita de griji. A fost, pe rand, ingrijitor la o gradina zoologica din New York, delivery-boy (facea livrari la domiciliu), ajutor de bucatar (in traducere libera, taia capete de pesti prin bucatarii), intr-un cuvant, meserii "care necesita putina inteligenta", asa cum le-a numit insusi Stallone. Acesta a mai recunoscut ca a pozat inclusiv nud, pana sa fie remarcat si distribuit de Woody Allen intr-un rol minor in "Bananas" (1971).

Astazi unul dintre cele mai valoroase branduri din showbiz, raperul Sean "Diddy" Combs a recunoscut ca la numai 12 ani impartea ziare.

Kelly Clarkson, castigatoarea "American Idol", a fost ospatarita, agent comercial si promoter pentru o renumita bauatura energizanta.

Elvis Presley s-a angajat, imediat dupa absolvirea liceului, ca sofer de tir, urmand, in paralel, cursuri de electrician.

James Brown a lustruit pantofi, a spalat masini, iar in timpul marii crize economice cu care s-a confruntat America la sfarsitul anilor '20 a fost culegator de bumbac.

Snoop Dogg a avut si el, intr-o perioada, doua joburi: unul de ambalator la un supermarket din Log Beach (aseza cumparaturile clientilor in sacose) si un al doilea, mult mai profitabil de altfel, de traficant de droguri.

Pe numele sau real Gordon Sumner, Sting a avut o slujba pe care el insusi a descris-o ca fiind "distrugatoare de suflet", aceea de colector de taxe. A mai fost muncitor in constructii si sofer de autobuz, inainte sa devina…profesor.

Diva R&B Macy Gray a fost vanzatoare la Mc Donald's, si mai mult decat atat, a aparut chiar intr-o reclama pentru celebrul lant de fast-food-uri. Printre starurile care au mai incasat, intr-un moment al vietii lor, salariul de la Mc Donald's se numara: Pink, Faith Hill si Shania Twain.

Cu mult timp inainte sa-si asigure fundul pentru milioane de dolari, Jennifer Lopez a lucrat pe post de "legal assistant" intr-un birou de avocatura.

Inainte de a ne cuceri in rolul celebrului agent 007, Sean Connery lustruit si lacuit…nu, nu pantofi, ci cosciuge. Afacerea nu s-a dovedit prea profitabila, asa ca in scurt timp, Sean a decis ca ar fi mai bine sa mizeze pe look-ul sau de Don Juan, miscare care s-a dovedit a fi extrem de inspirata.

Madonna a vandut gogosi la Dunkin' Donuts, Brad Pitt a carat frigidere, Jerry Seinfeld a facut tele-sales, iar Tom Cruise a fost foarte aproape de a se face preot. Jennifer Aniston a fost chelnerita (culmea ironiei: acelasi job cu care a debutat si personajul Rachel in "Friends"), fostul ei sot – soferul unor stripperi, Demi Moore – recuperatoare de datorii in cadrul unei firme specializate, Terri Hatcher – majoreta, Rod Stewart – gropar intr-un cimitir londonez, Danny deVito – frizer, Robin Williams – mim, Gwen Stefani – femeie de serviciu intr-un restaurant din California, Michelle Pfeiffer – vanzatoare intr-un supermarket, Susan Sarandon – secretara si femeie de serviciu, Kevin Costner – sofer de TIR, scufundator marin si ghid turistic, Sandra Bullock – barmanita, iar Nelly Furtado – menajera intr-un hotel.

Thanks Marina!

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu