Cercetatorii au elaborat o formula pentru posteriorul perfect!

Daca crezi ca posteriorul tau poate concura cu cel al lui Beyonce, acum poti sa verifici acest lucru cu o certitudine stiintifica.

O echipa de cercetatori britanici au elaborat o formula matematica care determina cat de aproape de perfectiune este posteriorul tau.

"Fundul perfect al unei femei are fermitate la atingere si o elasticitate care nu ii permite sa se unduiasca. De asemenea, are un aspect catifelat si fara nici o imperfectiune a pielii", a declarat doctorul David Holmes, profesor de psihologie la Universitatea Metropolitana din Manchester.

Formula este urmatoarea: (F+R) x (U+F) / (T-V).

Desi pare complicata, este foarte usor sa utilizezi aceasta formula, insista doctorul Holmes.

Primul lucru care trebuie facut este ca femeia sa se situeze pe o scara de la 1 la 20 (1 insemnand rau, iar 20 perfect) in fuctie de urmatoarele criterii:

* F = forma fizica

* R = rotunjime (cu cat mai rotunda, cu atat mai bine)

* U = unduire (de preferat, cat mai putina unduire)

* F = fermitate (trebuie sa fie cat mai tare)

* T = textura pielii (fara celulita, va rog)

Apoi trebuie calculat urmatorul lucru:

* V = raportul unuia dintre solduri si talie

In sfarsit, acum pse pot face calculele!

In timp ce toata lumea aspira spre fese ca cele ale lui J.Lo sau Jessica Simpson, echilibrul este cheia spre a obtine un puctaj perfect de aproximativ 80.

"Kylie Minogue are un punctaj extraordinar de bun. Posteriorul ei este perfect. In schimb, Jennifer Lopez ar obtine un punctaj mai slab, din cauza ca are un posterior mai curbat", a marturisit Holmes.

Un sondaj la care au participat peste 2000 de persoane a scos la iveala faptul ca majoritatea femeilor apreciaza fundul lui J.Lo, in timp ce barbatii il prefera pe cel al lui Kylie.

Sursa: Romantica

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu