Cancerul de piele, provocat si de gloss

Gloss-ul este tot mai popular in randul femeilor, insa ceea ce putine stiu este ca pe langa buzele senzuale, aduce cu el si cancerul!

Dermatologii au descoperit ca luciurile de buze pot provoca foarte usor cancerul de piele. Tocmai aceasta caracteristica, a glossului, luciul, este cea care dauneaza sanatatii. Motivul este cat se poate de simplu. Fiind lucios, atrage razele de soare si se pare ca face ca acestea sa ajunga mai usor in profunzimea pielii. Situatia este cat se poate de grava in conditiile in care femeile sunt atrase ca un magnet de cele mai stralucitoare gloss-uri, iar drept dovada stau si discutiile de pe forumul nostru.

Razele nocive ale soarelui pot provoca, in cel mai rau caz, diverse forme de cancer la nivelul buzelor. Conform studiilor, sunt descoperite annual, peste 3.500 de cazuri cu cancer la buze. Aceasta forma de cancer nu este extrem de serioasa, insa netratata poate duce la o forma mai agresiva, iar persoana in cauza poate chiar sa ramana desfigurata. In foarte putine cazuri, cancerul se poate raspandi si in alte parti alte corpului.

Tot articolul pe: idieta.ro

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu