Si-a refacut un deget cu ajutorul unui praf folosit la regenerarea tendoanelor cailor

Oamenii de stiinta au declarat ca au gasit un leac pentru regeneratea tesuturilor cu ajutorul unui praf experimental, informeaza Daily Mail.
La patru saptamani dupa ce Lee Spievack si sectonat aproape jumatate din deget, acesta a declarat ca degetul sau s-a regenerat aproape de lungimea naturala. La patru luni dupa declaratie, degetul sau arata ca oricare altul prezentand atat amprenta cat si unghia. Spievack a pus regenerarea pe baza unui "praf de zane".
Medical, acest praf este cunoscut ca matrice extra-celulara ce contine foarte mult colagen, proteina ce ofera pielii duritatea si in acelasi timp si elasticitate. Incredibil. praful este facut in mod incredibil din vezica uscata de porc. Substanta a fost prima data folosita pentru a regenera tendoanele cailor. "Inca de a doua oara de cand am inceput sa il folosesc am observat deja o crestere. In fiecare zi vedeam cum creste. In final mi s-a inchis rana si aveam deget din nou", a declarat Spievack, in varsta de 69 de ani.
"In fiecare zi crestea si mai mult. In final s-a inchis si s-a format un deget. A durat aproximativ patru saptamani pana cand rana s-a inchis de tot.
Spievack si-a ranit degetul intr-o elice a unui avion in urma cu trei ani de zile. Acesta a recomandat "praful magic" si fratelui sau, un fost chirurg si in acealsi timp cel care a gasit firma care produce acest praf.
Desi nu stiu exact cum functioneaza, producatorii cred ca acest praf este un fel de catalizator care declaseaza procesul natural de vindecare.

Sursa: http://www.ziua.net/

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu