Sfaturi pentru sani frumosi si sanatosi

Hidraratare si masaj

Aplica o crema de corp pe mijlocul sternului si intinde-o in ambele parti, oblic, spre umeri, peste sani. Maseaza cu miscari in zig-zag. Masajul sanilor stimuleaza circulatia sangvina si vascularizeaza celulele din piele.
Cremele speciale pentru decolteu sunt potrivite pentru zonele sensibile de pe piele, deoarece contin substante hidratante si extracte astringente din plante. Foloseste-le zilnic, dimineata si seara.Renunta la mancarea sarata, pentru ca sarea retine apa in tesuturi si acestea se intind prea tare. Produsele cu potasiu si cele care contin multa celuloza - bananele, produsele cerealiere integrale sau orezul - asigura hidratarea corespunzatoare pielii tale de pe bust.

Ingrijire cosmetica

Fa-ti un peeling usor pe portiunea de piele din zona decolteului, de doua ori pe saptamana. Aplica produsul de gomaj pe un bueretel moale si maseaza c miscari generale zona.Nu folosi ceara, cremele depilatoare sau aparatele de epilat in preajma sanilor. Este de preferat o penseta de calitate, care sa prinda bine firele. Dupa "epilare" tamponeaza cu putin alcool de 70%.

Dusul rece

Un dus de 10 secunde, cu apa rece, dupa dusul cald de dimineata, se face minuni! Stimuleaza circulatia sangelui si face ca pielea ta sa fie mai roz si mai intinsa.

Antrenament fizic

Antreneaza-ti muschii pieptului foarte simplu: impreuneaza palmele in dreptul sanilor si preseaza-le una de cealalta timp de 10 secunde. Repeta de 10 ori, de cate 3 ori pe zi.

Poarta sutienul potrivit

Forma si marimea sutienului trebuie sa fie alese corect. Daca circumferinta este prea mica, sanii sunt stransi, iar tu te simti incomod. Daca ai pieptul mic, nu-ti lua un sutien si mai mic, in speranta ca sanii tai vor parea mai mari, ci mai bine achizitioneaza unul tip push-up.Pentru sani mai, este neaparat necesar un sutien care sa-i sustina bine, cu bretele late. Daca faci sport, poarta un sutien elastic, care iti ofera libertate de miscare.

Interzis topless!

Razele ultraviolete distrug tesuturile, asa ca alege un sutien cu bretelute detasabile pentru a te bronza fara urme, iar in zona decolteului, unde pielea este foarte sensibila, foloseste o crema cu factor de protectie UV de cel putin 20%.

Tratamente naturiste

Mararul si iedera au efecte extraordinare pentru sanii tai. Uleiurile din aceaste plante au efecte benefice pentru cresterea si redobandirea fermitatii sanilor.

Tot articolul: Adelina Titire  femina.ro

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu