Nu cumparati benzina pe 27,28 si 29 octombrie 2008 !

In ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70 si totusi, benzina si motorina a scazut cu doar 1000 de lei. E bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam. S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI,PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI! daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii ), da mai departe.
Green Revolution

Comments

Anonymous said…
pretul benzinei nu se calculeaza pe baril de petrol, ci pe media sa incluzand oscilatiile asteptate pe 1 an. Media din acest an este de 95 $, deci daca va ganditi 140+7-=210 care /2 = 105. Deci oricum e prea ieftina comparabil cu targetul din nefericire
Ionexu said…
S-a tinut cont de acest mod de calcul si atunci cand s-a scumpit?
Cand a avut loc o crestere a pretului per baril de petrol imediat a crescut pretul carburantilor.
Cand este vorba despre ieftinire aceasta nu e posibila pentru ca necesarul actual este asigurat din stocuri de petrol, dar cand se scumpeste nu mai sunt stocuri.
Bravoooo!!!

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu