Zdob şi Zdub şi Laurenţiu Duţă au urcat pe aceeaşi scenă cu Voronin anul acesta, de Sfântul Valentin, iar Pavel Stratan a fost în campania electorală “imaginea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova”.

Evenimentul “Moldova-teritoriu al dragostei” de la Chişinău, de pe 14 februarie, a fost unul de pomină pentru comuniştii lui Voronin. Pe site-ul Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

stă scris cum “cel puţin zece mii de persoane” l-au ascultat o oră pe Laurenţiu Duţă, “fost component al formaţiei 3 Sud-Est”, “interpretând şlagăre în contextul Zilei Îndrăgostiţilor, dar nu numai”, şi cum “concertul a culminat cu apariţia în scenă a formaţiei autohtone Zdob şi Zdub, care a cântat cele mai cunoscute piese din repertoriul său”. Pe scenă a urcat apoi însuşi preşedintele Vladimir Voronin, care i-a asigurat pe spectatori că "guvernarea actuală va activa şi în următorii patru ani, în scopul asigurării pe deplin a tinerei generaţii cu cele necesare pentru a garanta Moldovei un viitor prosper".

Pentru 2.000-3.000 de euro pe concert, Pavel Stratan a semnat pactul cu Vladimir Voronin, devenind un soi de “artist de casă” al comuniştilor. Unii ziarişti de la Chişinău au povestit cum Pavel Stratan, “imaginea PCRM”, îndemna explicit publicul să voteze cu comuniştii, iar ziarul “Timpul” titra: “Face banu’ cu ciocanu’”.

Sursa:http://www.cotidianul.ro

Ce artisti de cacat,nu?

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu