Mizeria din fotbalul romanesc - Green Revolution

Mizeria din fotbalul romanesc este mizeria pe care si-o doresc conducatorii si televiziunile. Degeaba se plang acum, degeaba isi dau cu pumnul in cap. Este mizeria pe care au creat-o si pe care au visat-o. Cand curgeau audientele asta visau. Cand Borcea dansa pe mese, cand Bacali alega cu valizele si hahaia ca un porc, cand Iancu acuza in stanga si in dreapta, aberant si nedrept, cand Turcu isi dejecta imbecilitatile si toti alergau dupa spusele sale, toti au creat mizeria din fotbal, conducatorii , televiziunile, federatia, farsorul si nesimtitul de Mitica , toti.
Acum aveti ce ati visat. Spectatori care alearga pe gazon, oameni innebuniti care se bat cu politia, pentru ca aste le-ati transmis prin intermediul televiziunilor. Sange. Vreti sange ca sa va imbogatiti. Si de ce nu , ca sa chefuiti pana in zori pe mese, ca sa va acoperiti afacerile murdare, ca sa pozati in oropsiti ai soartei (vezi copos ), cand de fapt sunteti scursurile acestei societati, ajunse la stadiul in care mizeria e la rang inalt.

Da,voi ziaristii aveti o parte egala de vina. Voi cu comentariile voastre idioate. Cu fazele suspecte filmate atat de prost si din care mai mereu nu se intelege nimic.Cu certuri, cu fitile bagate continuu, cu vezi ce a zis ala, tu ce zici.Voi ziaristii vreti sange. Ca sa umpleti spatii de emisie cu imbecilitati, ca sa reduceti totul la incasari si cifre. Imbecilizarea unui popor prin buzunarele voastre pline.

Si cine o sa curete totul in fotbalul romanesc? Sandu? Ce gluma buna.
Am inchis televizorul. Nu meritati nimic. Doar mila.

Green Revolution

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu