De citit si de vazut astazi

"BEC a dat rezultate parţiale, după numărarea a 95,4% din voturi. Se pare că Videanu a avut dreptate: Băsescu a câştigat, cu 50,43% din voturi. S-a inventat un nou concept: “preşedintele de-o noapte”. Un fel de aventură de-o noapte, doar că politică. Începe o nouă zi, aşteptăm noi răsturnări spectaculoase de situaţii. Plus o conferinţă de presă promisă de Vântu, cu dezvăluiri. Ia să vedem…."

"Da, mulţi spun că s-au culcat cu Geoană şi s-au trezit cu Băsescu. Ce să zic? Consumul masiv de televiziune dăunează grav informării corecte. Treceţi, dragilor, pe Internet; e o sursă mult mai bună de informaţii."

"Dragnea iese şi spune că vor contesta voturile. Într-un moment ca ăsta e exact ce ne lipsea. Au votat 57% dintre români, iar acum sînt pedespiţi de învinşi. Nu ştiu dacă Băsescu ar fi făcut la fel, probabil că da – nu idealizez, nu cred că vreun politician la vîrf gîndeşte altruist la rating de ţară, curs şi alte prostii din astea.Dar cert e că acum echipa lui Geoană comite cel mai mare rău, mai ales economic. Contestarea transmite un semn grav de instabilitate.Continuă sarabanda iresponsabilităţilor, cea care ne-a adus aici. nici o parte n-a cedat. Ei bine, dup rezultatele BEC, o parte trebuia să cedeze.N-au învăţat nimic de la Johannis…"

"Iesirile isterice ale jurnalistilor care nici macar nu se mai oboseau sa isi argumenteze flegmele din limbaj, linsajul mediatic continuu din ultimele saptamani, declaratiile impopotonate ale liderilor PSD care se visau deja la guvernare, toate acestea i-au facut pe cei care nu il mai doreau pe Traian Basescu, care poate chiar il dispretuiau, sa se mai gandeasca o data.
Nu in ultimul rand, ba chiar poate decisiv, rezultatele exit-poll-urilor au inclinat balanta hotarator in favoarea lui Basescu, caci ele au avut rolul sa ii mobilizeze pe votantii din exil care nici poate ca nu s-ar fi obosit pentru Traian Basescu in mod normal. Si au inchis definitiv si gura pesedistilor."


Scrisoare deschisa de la un cititor pentru Mircea Diaconu

"Că eşti vândut, că eşti agent al unei puteri străine, că eşti drogat, că eşti isteric. Personajele sunt aceleaşi, chiar dacă poartă nume diferite. În 1989 se numeau Ceauşescu, Iliescu şi teroriştii lor.
Astăzi, pe lista denunţătorilor străluceşte prin odioşenie şi ură Crin Antonescu. Tot ce-a avut de spus trădătorul liberal despre timişorenii pe care i-a tratat cu rotunjimea dosului e că sunt nişte „fanatici spre demenţi, sceleraţi”.
Ne găseam pe 1 Decembrie 2009, dar halucinanta prestaţie a lui „Chucky” ne-a aruncat cu douăzeci de ani în urmă. Deşi purtau alte măşti, nu difereau cu nimic de Postelnicu, Dincă sau Dăscălescu: la microfoane, o bandă de profitori îmbuibaţi, de cealaltă parte, oameni cu mâinile goale, îngroziţi că cizma comunistă ar putea să le frângă din nou şira spinării."


"Cine uită, nu merită!“ În '90, am pus împreună cu „huliganii“ anticomunişti din Piaţa Universităţii acest înscris al lui Iorga pe Arhitectură, botezată „Facultatea de Golani“, alături de o fotografie-gigant cu Iliescu şi Ceauşescu. Vroiam ca românii să nu uite că morţii noştri din decembrie au nevoie de dreptate, la fel ca şi viii. După 20 de ani, bieţii mucenici nu şi-au găsit-o, iar noi nu ne-am făcut-o. Conspiratorii KGB şi GRU de atunci, în frunte cu Brucan şi Iliescu, s-au multiplicat sinistru, în mii de replici care au năpădit politica, presa şi societatea aşa-zis civilă şi românească.
Campanie mai scabroasă ca asta chiar că n-a mai fost nicicând. Nici măcar primele „alegeri libere“ nenorocite, de dinainte de a ne lua ciomegele lui Ion Iliescu în cap, când se minţea poporul cu televizorul, unic, şi prindeau celei mai stupide manipulări, parcă nu au fost la fel de sinistre precum cele de mai ieri. Mijloacele de intoxicare s-au perfecţionat. Ce era băgat în cap minerilor ieri printr-o simplă întrerupere de emisie, azi este inoculat prin mii de picături chinezeşti otrăvite. Pipetele sunt tele-cyborgii post-comunismului, soldaţi fideli ai minciunii şi ateismului, pretinşi lideri de opinie polisaţi de păpuşarii serviciilor antiromâneşti în două decenii de activitate. Urmaşii demni ai criminalilor filo-sovietici Brucan şi Iliescu."

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu