Doar daca esti angajat la stat,Ponta marsaluieste alaturi de tine si Vanghelie te pupa in cur!

Daca lucrezi la patron si patronul te da afara, pentru ca face reduceri de personal, pleci , si-ti cauti un alt loc de munca.Simplu, nu?

Daca esti bugetar si statul te da afara, faci greva, injuri, televiziunile iti plang de mila, ataci guvernul cu toate fortele, tiranul de Basescu trebuie sa moara,ai noroc ca Ponta te apara si marsaluieste alaturi de tine, Vanghelie, parinteste, te pupa in cur....

Da!!!! Atunci cand te angajezi la stat,semnezi un contract pe viata, cu salariu de neatins si job permanent, caldut, iar statul, nemernicul, nu are voie sa te dea afara si nici sa se atinga de banii tai.Serios, scrie in contract. Statul trebuie sa te tina in post,bun prost, pana la pensie.

Mai mult, odata ce ai semnat un contract cu statul, bugetar mic ce esti, liderul tau de sindicat devine Ponta. El este fruntea ta, el se bate pentru tine cu miseii. Bine, miseii sunt chiar ei, dar asta nu conteaza.

Automat primesti si masina sa mergi la Bucuresti, ori de cate ori Psd-ul vrea sa dea jos guvernul.
Si ai si 50 de lei de la Vanghelie, ca sa ai de suc si mancare.

Ca bonus, pentru ca curul tau de bugetar sa fie fericit,statul trebuie sa-ti mareasca leafa si sa-ti dea si sporuri, chiar daca nu aduci nici un venit.
Statul are obligatia sa nu aplice criterii de performanta, si nici sa-ti ceara ca firma sa aiba profit. Nu!

Statul trebuie sa te plateasca, sa te plateasca bine,trebuie sa-ti plateasca recompense si daca esti femeie de servici,trebuie sa aiba grija ca curul tau sa stea pe un scaun cald.

Obligatiile tale sunt:
sa fi acru
sa fi lenes
sa partici la mitinguri
sa tipi Muie Basescu, muie Boc.

Trebuie sa recunoastem ,cu asa un contract, cei de la stat sunt altceva.
De neatins.

Green Revolution.

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu