Despre vamesi si spaga pentru PSD PNL PDL

Trebuie sa fi tare naiv ca sa crezi ca doar PDL-ul a primit bani din spaga facuta in vama. Procesul asta este atat de vechi, sa ne aducem aminte de perioada cand romanii nu ieseau decat cu autocarele din tara, si fiecare punea cate 10 euro pentru vames.
De cozile enorme care erau la vamile cu Ungaria. De tirurile care veneau de la turci si de tot traficul cu turcii din anii 90. Toti cei care aduceau aur si blugi de la turci, cotizau la vama.
Iar vamesii se roteau. Cate trei patru ani, apoi altii le luau locul.
Iar in anii 90 PSD-ul era la putere si spagile ajungeau in buzunarele partidului lui Tatucu Iliescu. Asa cum tot tatucul Iliescu si partidul lui, au avut de castigat din prabusirea Bancorex, din prabusirea Caritas ( geamantane pline cu bani porneau noaptea pe ruta Cluj Bucuresti- FSN in timp ce oamenii asteptau sa castige de 8 ori suma depusa), FMI, Dracula Park si alte fonduri.

Ce aflam acum este mecanismul furtului in Romania. Toate partidele s-au folosit de acest mecanism.Dar macar PDL-ul a avut curajul sa inceapa sa demaste mizeria ascunsa atatia ani sub pres.


Green Revolution

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu