Crin Antonescu risca să moară sufocat în voma urii sale


Miercuri, 13 iunie 2012, Guvernul a adoptat Ordonanța de urgență nr.27 din 2012 privind unele măsuri în domeniul cultural.
"Constituția nu lasă loc pentru nici o șmecherie:
Ordonanţa de urgenţă e un instrument pus la îndemâna Guvernului pentru a face faţă  „unor situaţii extraordinare, a căror reglementare nu poate fi amânată“.

"Tipărită în Monitorul oficial din 14 iunie 2012, motivarea  urgenței e un motiv în plus să compătimim această publicaţie pentru obligaţia de a publica tot ce se scurge din inteligența la nivel înalt:
„luând în considerare faptul că neadoptarea măsurilor propuse prin prezenta ordonanţă de urgenţă va duce, pe de o parte, la prelungirea efectelor profund negative ale unor stări de lucruri care tind să afecteze, cu titlu de permanenţă, sentimentul de apartenenţă la naţiunea română a celor stabiliţi, vremelnic, în alte state (...).
Potrivit motivării, dacă Horia Roman Patapievici nu e dat jos de urgență de la conducerea ICR, românii de peste hotare își vor pierde sentimentul apartenenţei la naţiunea română, culcându-se seara români şi trezindu-se dimineaţa malgaşi. 

Vineri seara Crin Antonescu a dat un autointerviu la  televiziunea de stat USL Antena 3.

Cine i-a văzut fața desfigurată  când vorbea despre care au cutezat să nu-l ridice în slăvi a înțeles care e adevăratul motiv al adoptării unei ordonanțe de urgență  în cazul ICR.

Teama ca nu cumva Crin Antonescu să moară sufocat în voma urii sale."

Ion Cristoiu - in evenimentul zilei.
ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Voma urii lui Crin Antonescu

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu