ATENTIE - Bliss Travel este o agentie de tepari !

"Lăsați cu ochii în soare – la propriu. Asta au pățit opt turiști români care au plecat în vacanță în Bulgaria. Deși au plătit 2.000 de euro, cu patru luni înainte, pentru a beneficia de un concediu fără griji, bucureștenii s-au ales cu nervii întinși la maximum și cu sejurul distrus din cauza agenției Bliss Travel. Într-o situație asemănătoare au mai fost puse alte 20 de persoane, care au rămas pe drumuri, printre străini, din cauza aceluiași operator de turism."

Ia cititi voi tot articolul aici, ca noi nu suntem Pontulici sa devenim doctori pe munca altuia. 

Comments

Anonymous said…
Si pe mine m-a tepuit firma Bliss Travel si Andreea Luca se dovedeste clar o escroaca, pana pe 31 August a tot zis ca imi returneaza banii, dar vazand ce scrie aici nu mai cred o iota, asa ca va rog pe toti cei care ati fost pagubiti sa ma cautati pe vodaf775125 (cu prefixul clasic) si la adresa knivella at yahoo com (fara pauzele pe care le-am pus ca sa nu-mi fie sters mesajul) si sa initiem o actiune comuna impotriva individei si a agentiei țepare Bliss Travel, poate daca suntem mai multi ne protejeaza si pe noi legea, ca vad ca de hoti ca ea, are mare grija... Nu ezitati sa ma contactati la orice ora, eu personal n-o sa am liniste pana n-o infund pe escroaca!
Cu mrosti precum caine si jigodii precum Luca Andreea, vai de tara asta si de fauna care haladuieste in ea, daca țeapa a ajuns sport national si il mai si incurajeaza vreo nulitate care n-are ce face si-atunci polueaza internetul cu ineptiile sale, nu-i de mirare ca tot mai multi romani sunt satui de Romania si gata sa plece imediat ce li se ofera ocazia!

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu