De citit si de vazut astazi

""Fiecare pasare pe limba ei piere. In cazul clicii la care ma refer aici, pe limba prostiei. A unei neghiobii ingamfate, guralive, tantose, plina de emfaza, tupeu si dispret, asemeni pasului de defilare al lui Mazare. Daca nu intrau in jocul lui Dan Voiculescu, Victor Ponta si Crin Antonescu ar fi putut savura victoria din locale si s-ar fi putut pregati in liniste pentru alegerile parlamentare. Presiunile au fost insa enorme, nerabdarea puerila la fel, ambitiile erau dezlantuite, era si este in joc soarta unor dosare cat se poate de grele. Trebuiau protejati Dan Voiculescu, Relu Fenechiu si altii ca ei…

Trebuia sugrumata justitia independenta, trebuia emasculata Curtea Constitutionala, trebuiau paralizate DNA si ANI. Costurile pentru Romania au fost imense. La ora cand scriu aceste randuri, ciferle oferite de BEC demonsteraza ca refendumul pus la cale de pucisti a capotat. In continuare, cu iresponsabila jovialitate, Victor Ponta clameaza victoria. Se va calma si va accepta evidentele.

Daca are un strop de onoare, El Crin va trebui sa se retraga din viata politica. Este limpede ca din acest moment planul loviturii de stat a esuat lamentabil. Incepe un nou capitol in istoria agitatei democratii romanesti post-comuniste. Un capitol promitator.Cifrele probeaza ca cel putin jumatate din romani spun NU statului de nedrept si ingenuncherii justitiei.""

http://www.contributors.ro/global-europa/rolul-prostiei-in-istorie-infrangerea-clicii-ponta-antonescu-voiculescu/

""La ora 10, BEC a anunţat prezenţa după numărarea a 97% din voturi. Aşadar, cu o prezenţă de 46,13%, referendumul nu va fi validat. În replică, prim-ministrul Victor Ponta spune ceva de genul “mergem înainte, Băsescu a încetat să mai fie un lider, încearcă să se agaţe de putere într-un mod şmecheresc”.

Sigur că da.

Rezultă că România tocmai a plătit cel mai costisitor sondaj de opinie din istorie. Să fie clar: scopul referendumului nu era să aflăm că Băsescu şi-a pierdut popularitatea. Ştiam asta. Scopul referendumului era demiterea preşedintelui – şi acest obiectiv a fost ratat. Orice altă interpretare e doar fum. E ca-n fotbal: s-a jucat pe goluri iar USL n-a marcat cât trebuia. Că Băsescu a stat cu fundul în poartă, că a simulat, că a tras de timp – da, e adevărat. Trebuia să-şi dea şi nişte auto-goluri, cumva, ca să ajute USL?""

http://www.petreanu.ro/2012/07/romania-tocmai-a-platit-cel-mai-costisitor-sondaj-de-opinie-din-istorie/

 ""Vă voi spune ceva care v-ar putea uimi. În ce mă priveşte, problema plagiatului Ponta are o bătaie mai lungă decît problema referendumului. Continui să sper că, indiferent cine va cîştiga pe 29 iulie, politicienii noştri îşi vor veni în fire, renunţînd să se lase manevraţi, pînă la sinucidere, de ură şi orgoliu. Dar necinstea fundamentală a unui prim ministru care nu vrea să accepte că şi-a însuşit beneficii academice nemeritate şi a unor universitari care au consimţit să acopere această fraudă, vor atîrna greu nu numai în evaluarea unui om, ci şi în aceea a unui partid, a învăţămîntului românesc şi a ţării întregi. Regret, dar sînteţi părtaşă la această nefastă dezonoare.""

http://dilemaveche.ro/sectiune/situa-iunea/articol/scrisoare-deschisa-doamnei-ecaterina-andronescu

Ne pare rau ca nu avem nici un articol din Ciutacu sau Badea sau Gadea.
Domnule Ponta, se vad ghilimelele? 

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu