Bai nene, cat mai minte Victor Ponta ?

"Avem lucruri importante de făcut pe plan politic. Şi anume apelul către aleşii noştri locali de a sprijini actualizarea listelor electorale permanente, aşa cum ne-a fost cerut de către Curtea Constituţională, pregătirea sesiunii extraordinare din toamnă, selectarea candidaţilor pentru parlamentare şi întocmirea programului de guvernare al USL pentru 2012-2016. Îl vom lăsa pe domnul Băsescu să continue razboiul şi distrugerea, iar noi trebuie să ne ocupăm de reconciliere şi reconstrucţie", a declarat Ponta.

Numai ca, Curtea Constitutionala nu ceruse actualizarea listelor electorale, lucru imposibil si incorect, nu schimbi listele electorale dupa ce ai organizat referendumul, Curtea ceruse listele in baza carora s-a organizat referendumul.

"Având în vedere interpretările diferite apărute în mass-media şi în conferinţa de presă a Guvernului României, care a avut loc în data de 3 august 2012, cu privire la datele solicitate Guvernului prin Adresa Curţii Constituţionale a României nr.5305 din 3 august 2012, Plenul Curţii Constituţionale revine cu o adresă precizatoare", se arată într-un comunicat de presă de luni.

http://www.realitatea.net/rasturnare-de-situatie-ccr-a-solicitat-guvernului-listele-pe-baza-carora-s-a-organizat-referendumul_982665.html

http://www.realitatea.net/ponta-continua-mini-recensamantul-actualizarea-listelor-electorale-printre-prioritatile-psd_983023.html 

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu