Babuinii conduc Romania - astazi Crin Antonescu

'Romania e compusa din toti. Romania impreuneaza in definitiv genii si analfabeti, oameni de caracter si prostituati perpetui. Romania ne aduna pe toti si noi ca politicieni trebuie sa lucram pentru proiectul unei natiuni care sa-i duca mereu pe cei mai buni sa lucreze si in numele celor mai slabi. stim ca oamenii capabili de sacrificiu nu au fost niciodata foarte multi, au fost mai putini.

Acesti oameni capabili, putini capabili de astea, care se numesc elite, trebuie sa lucreze pentru toti ceilalti, buni sau rai, puternici sau slabi', a afirmat Antonescu, potrivit Mediafax.

"Cred ca toata lumea stie ca deja aceasta coalitie, desi alcatuita din partide vechi si foarte vechi, ca aceasta coalitie, desi alcatuita din oameni, in marea majoritate oameni politici vechi si foarte vechi, parca parca a aratat cateva lucruri noi. A aratat lideri care se apara unii pe altii si nu se infunda prin intrigi unii pe altii, a aratat formatiuni politice decise sa identifice, sa evalueze si sa fructifice resurse ale acestei natiuni, umane inainte de toate, naturale de oportunitate"

Corect Caragiale, nene Iancule!

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu