Nastase a impuscat 23 de mistreti intr-o zi

Partida de vinatoare organizata de Ion Tiriac pe noul sau domeniu, la Balc, in judetul Bihor, a fost mai degraba un carnagiu.Cei 32 de invitati speciali au schimbat, pentru doua zile, costumele din stofa fina cu cele de vinatoare si au impuscat 185 de mistreti, adica o treime din tot fondul de mistreti (550) existent pe fostul domeniu al lui Nicolae Ceausescu! Printre cei doar sase romani care au participat la dezmatul din padure s-a numarat si Adrian Nastase, la sfirsitul partidei, fostul premier fiind desemnat celmai bun vinator! El a pus la pamint 23 mistreti, doar in prima zi! La polul opus s-a situat Ion Alexandru Tiriac, care n-a nimerit nici macar un animal. Din toate punctele de vedere, organizatoric, al valorii vinatului si al peisajului, invitatii mei au cazut in fund, a exclamat satisfacut, la final, Ion Tiriac. (CRISTIAN BRADICEANU, Oradea)

Ioan Silaghi, directorul AJVPS Bihor: "Nici camarila lui Ceausescu nu omora atitea animale!"
Atunci fondul nu era imprejmuit, deci animalele aveau posibilitatea sa scape.Ce s-a intimplat acum e ca si cum ai spune Ă�¢€ÂÂśHai sa taiem porcu-n cotet

Florin Tudose: "Nastase s-a incarcat de ura dupa ce a pierdut alegerile!"

Psihiatrul Florin Tudose i-a pus ieri la zid pe Adrian Nastase, Ion Tiriac si partenerii lor de vinatoare.
Nastase si ceilalti ca el descalifica vinatoarea ca sport. Una este cind alergi dupa un iepure sau traiesti din vinat, si alta este cind iei parte la un asemenea carnagiu! Este inacceptabil ceea ce au facut Nastase si ai lui! Sint trasaturile unor oameni slabi. In plus, pentru o bruma de voturi, Nastase a promis ca nu va mai vina.Acum se dovedeste ca minte de ingheata apele! Nastase s-a incarcat de ura si de violenta, dupa ce-a pierdut alegerile! Aceasta partida de vinatoare i-a satisfacut dorinta de violenta, de a ucide. Practic, si-a descarcat agresivitatea! Personajele precum Nastase, care vor sa simta miros de singe, sint periculoase. Fostul premier se simte bine cind are posibilitatea sa traga in cineva fara aparare.Din fericire, romanii au stiu cum sa aleaga in decembrie si sper sa nu-si piarda acest simt. Intr-adevar, exista doua Romanii, dupa cum sustinea chiar Adrian Nastase. Una salbatica, o tara care arunca mii de euro la partide de vinatoare.
Si o alta Romanie, cu oameni care se chinuiesc sa stringa, la teledon, bani pentru napastuitii loviti in Asia de furia apelor, a incheiat Tudose.

Laszlo Szeley-Szabo, presedintele Fundatiei ecologiste AVES: Nu imi vine sa cred ca au impuscat 185 de mistreti. Daca e asa, inseamna ca acesti oameni sint psihopati .Un om normal nu poate face asa ceva. Nu inteleg cum a putut sa faca asa ceva Ion Tiriac. El a fost sportiv, trebuia sa stie acest lucru: vinatoarea e un sport, iar in sport trebuie sa fie sanse egale pentru ambele parti. Dupa recolta obtinuta, putem fi siguri de un singur lucru: a fost un macel.Poate fi un argument faptul ca vinatoarea s-a desfasurat pe un domeniu privat?E clar ca si pe un domeniu privat trebuie respectata legislatia cinegetica din Romania. Vedeti insa, baronii inca mai pot aranja ca legea sa nu se respecte. Cine a fost invitat? A fost Nastase. Fostul ministru Sirbu. A fost Tiriac. Au bani si pot face ce vor, inclusiv asa-zise partide de vinatoare regale. N-a fost nimic regal acolo.....Au participat si invitati straini importanti. Nu a fost o actiune in folosul Romaniei?Ideea ca oamenii aia ar iubi natura si animalele, ce sa spun? Cine iubeste animalele salbatice nu le masacreaza. De fapt, asa se aranjeaza lucrurile mari in Romania: ii chemi la o vinatoare, cu diferite aranjamente. Bine ca n-a iesit Nastase presedinte, ca el voia sa promoveze exact metoda asta. Si nu inteleg: pentru Tiriac nu e o lege? Si el e un baron!De ce-l acuzati pe Tiriac, doar e terenul sau.Pentru sport, pentru imaginea Romaniei, asa ceva e inexplicabil. E o rusine ce a facut. Un vinator corect impusca un animal, doua. Niciodata zece...
www.evz.ro

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu