EXPLICAREA LUI DUMNEZEU

Una din principalele sarcini ale lui Dumnezeu este sa faca oameni. Îi face ca sa-i înlocuiasca pe cei care mor, astfel încât sa fie mereu destui oameni care sa aiba grija de treburile din lume. Nu face adulti, ci numai bebelusi. Probabil din cauza ca sunt mai mici ai mai usor de facut. Asa, nu mai trebuie sa-si piarda timpul pretios învatându-i sa vorbeasca si sa mearga. Poate sa lase asta în seama mamicilor ai taticilor.
A doua treaba foarte importanta a lui Dumnezeu este sa asculte rugaciunile. Asta îi ia mult timp, fiindca unii oamenii, cum sunt preotii si altii ca ei, se roaga si în afara momentului când se duc la culcare. Din cauza asta, Dumnezeu n-are timp sa asculte radioul sau sa se uite la TV. Fiindca aude totul, trebuie sa fie mult zgomot în urechile lui, daca nu cumva are o metoda ca sa-l dea încet!
Dumnezeu vede si aude orice, si este pretutindeni, ceea ce Îl tine foarte ocupat. Aaa ca n-ar trebui sa-i irosesti timpul trecând peste parintii tai si cerându-I ceva ce ei ti-au spus ca nu poti sa primesti.
Ateii sunt oameni care nu cred în Dumnezeu. Nu cred ca sunt atei aici în Chula Vista, sau cel putin nu vine niciunul la noi la biserica.
Iisus este Fiul lui Dumnezeu. El a facut toate lucrurile acelea grele, ca mersul pe apa si miracole si încercând sa-i învete pe oamenii care nu voiau sa stie despre Dumnezeu. În final ei au obosit sa-i asculte predicile ai L-au crucificat. Dar el era bun si amabil, ca ai tatal sau, si I-a spus Tatalui Sau ca ei n-au stiut ce fac si sa-i ierte,si Dumnezeu a zis O.K.
Tatal Lui (Dumnezeu) a apreciat tot ce facuse si toata Lucrarea lui pe Pamânt, asa ca i-a spus ca nu mai trebuia sa plece din nou la drum. Putea sa stea în ceruri. ai asa a facut. Iar acum îl ajuta pe Tatal Sau sa asculte rugaciunile si sa vada de care lucruri trebuie sa aiba grija Dumnezeu si de care poate sa aiba grija el, fara sa-l mai deranjeze pe Dumnezeu. Ca o secretara, dar mai important.
Poti sa te rogi oricând si ei te vor ajuta cu siguranta, fiindca au aranjat ca unul dintre ei sa fie de serviciu permanent.
Ar trebui sa mergi la biserica în fiecare Duminica fiindca asta îl face fericit pe Dumnezeu, si daca exista cineva pe care vrei sa-l faci fericit, Dumnezeu e acela. Nu chiuli de la biserica si nu fa ceva care crezi ca ar fi mai amuzant, cum ar fi sa mergi la plaja. Asta e rau. si oricum pâna la amiaza nici nu e soare de plaja.
Daca nu crezi în Dumnezeu, cum ar fi daca esti ateu, vei fi foarte singur, fiindca parintii tai nu pot merge cu tine peste tot, cum ar fi în excursie cu cortul, dar Dumnezeu poate. Este bine sa stii ca El este în preajma ta când esti speriat, în întuneric, sau când nu stii sa înoti si baietii mai mari te arunca în apa adânca.
Dar... n-ar trebui sa te gândeati numai la ce poate face Dumnezeu pentru tine. Ma gândesc ca Dumnezeu m-a pus aici si poate sa ma ia îndarat oricând doreste. si... de aceea cred în Dumnezeu.
Textul de mai jos a fost scris de un copil de 8 ani din Chula Vista, California, ca tema scolara pentru acasa.

Im-Press-News

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu