Un gand

http://www.ramuldinnecropolis.go.ro/

Un gând

Cum sa facem sa nu uitam? Sa nu uitam copilul din noi, care rasare din când in când si ne uimeste cu dovezi de inocenta si seninatate de care nu ne mai credeam capabili. Sa nu uitam iubirea mamei si rasfatul bunicii. si nici gând, fara sa realizam, spunem nu” pentru prima oara, afirmându-ne individualitatea si facând primul pas spre rebelul adolescent.

Sa nu uitam privirile cu jind si visele semi-erotice seara, amestec de dragoste poate în cea mai pura forma a ei si hormonii, ce nu te lasa sa dormi o privire, o atingere, parul.... si apoi primul sarut, retinut, nestiutor, uimit...
Sa nu uitam cum e sa fii indragostit, cum e sa iubesti si nici cum e atunci când dragostea moare. Durere, gol, disperare, cautare. Neant. Te arunci în el si cazi în bratele altcuiva.
Sa nu uitam privirea fiintei cândva iubite, acum ranite, ce-ti provoaca acum parca o mai mare suferinta, nemaiavând cu ce sa-i potoledti setea înca neostoita de dragoste. Sa nu uitam ca ada cum vine, iubirea pleaca. di sa nu ne îndoim ca vom fi rasplatiti asemenea. Sa nu ne uitam pe noi, aruncându-ne în vâltoarea vietii. Sa fim treji cu mintea di cu sufletul în egala masura. Sa fim puternici, stapâni pe sine, sa asteptam lovitura care ne va doborî si sa fim pregatiti sa ne revenim. De fapt, nu esti niciodata pregatit... Dar trebuie sa simti undeva în adâncul sufletului ca ai putere sa lupti. Nu au nici un merit cei ce nu vad, nu simt durerea, cei ce o infrunta, o lasa sa treaca prin ei, o sufera si reusesc sa mearga mai departe sunt eroi. Cei ce uita acestea, se vor uita pe sine în final. E drum lung de la starea de entitate cu doua mâini si doua picioare la cea de OM. Eu vreau sa devin om. Tu vrei?

Mirabilis

Cenzura



Un Gând redus la tacere

O Idee distrusa din pântecul creatiei

Un Om supus unui avort mintal


Ignitus



Machiajul cotidian



ma trezesc, ma îmbrac – ma machiez.

ma duc, învat – ma machiez.

ma joc, ma distrez – ma machiez.

iubesc, urasc – ma machiez.

vorbesc cu cineva - ma machiez.

cu altcineva - ma machiez.

cu mai multi – devin o mâzgalitura.

ma întorc, dorm – ma spal.

Micul Prina

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu