"Nastase trebuie sa raspunda in cazul Omar Hayssam!"

Senatorul Antonie Iorgovan devenit mai nou un fel de emisar a lui Ion Iliescu a atacat ieri violent conducerea pesedista pe subiectul Omar Hayssam. Tirul lui Iorgovan l-a vizat inclusiv pe fostul premier Adrian Nastase despre care, desi nu l-a nomonalizat direct, a sugerat ca este unul dintre cei care trebuie sa raspunda la intrebarile legate de Hayssam.
Mai toti sefii de la partid au fost si sefi in guvern. Vine o vreme cind trebuie sa raspunda pentru informatiile pe care le-au primit in guvern si pentru faptul ca nu le-au dus in partid pentru a pune piciorul in prag, a spus Iorgovan. Este pentru prima data cind Nastase este culpabilizat pentru cazul Hayssam: Nici macar rivalii politici nu au facut pina acum vreo legatura intre afaceristu arab aflat in arest si ex-presedintele PSD. In replica la atacul colegului de partid Nastase a facut apel ala una dintre glumitele caracteristice. El a spus despre Iorgovan ca este un fel de electron care a sarit de pe orbita.
Iresponsabilitate sau complicitate. Au fost informati de serviciile secrete in calitatile oficiale pe care le-au avut, a spus Iorgovan care a refuzat sa pronunte nume desi presa le-a enumerat: Adrian Nastase, Ioan Rus, Dan Ioan Popescu. Iorgovan a facut trimitere la momentul octombrie 2004, cind Parchetul i-a intocmit dosar lui Omar Hayssam cu interdictie de parasire a teritoriului romanesc.

expres.ro

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu