Soacra lui Geoana, fals revolutionar

Presedintele Asociatiei Europa, Bogdan Draghici, a depus ieri o plangere impotriva Margaretei Costea, soacra presedintelui PSD Mircea Geoana, pe care o acuza ca a dobandit prin fals un certificat de ?revolutionar-ranit” in timpul evenimentelor din decembrie ‘89. Plangerea a fost inaintata la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Bogdan Draghici a prezentat presei un document medical din dosarul Margaretei Costea despre care spune ca este fals. Este vorba despre un bilet de trimitere, datat 23 decembrie 1989, eliberat de dispensarul din cadrul Primariei Capitalei catre Spitalul de Urgenta, in care se precizeaza ca Margareta Costea a fost ranita in Revolutie, suferind un ?traumatism forte la genunchiul drept”. Draghici a spus insa ca medicul Anca Eugenia, a carui parafa se regaseste pe bilet, nu lucra in 23 decembrie 1989 la dispensarul cu pricina, ba mai mult, i-a confirmat faptul ca scrisul si semnatura de pe bilet nu-i apartin.
Un alt certificat medical, pe care Draghici il contesta, arata faptul ca, la data de 16 ianuarie 1991, suferea de acelasi traumatism la genunchi, ?desi trecuse mai bine de un an de la trauma din decembrie 1989”.

www.evz.ro

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu