Bancuri - only for 18+

Jack si prietenii lui s-au dus sa joace golf. Cand erau pregatiti sa inceapa, un tip necunoscut a venit la ei si i-a intrebat daca poate sa li se alature...
Dupa cateva lovituri, unul dintre prietenii lui Jack a vrut sa stie ce meserie are tipul. Necunoscutul a spus ca este asasin platit, iar ei au inceput sa rada. Barbatul a spus ca nu glumeste, ca are pusca in geanta de golf si ca se pot uita ca sa se convinga.Jack a verificat geanta, unde se afla intr-adevar o pusca cu luneta. Jack l-a intrebat pe tip daca poate sa se uite sa isi vada casa prin luneta. Cand s-a uitat, si-a vazut pana si fereastra de la dormitor, a vazut-o si pe sotia lui... dezbracata... si pe vecinul lui... dezbracat...
Nervos, l-a intrebat pe asasin cat il costa sa ii omoare. Necunoscutul a spus ca 1.000 de dolari pentru fiecare foc nimerit.
Bine... vreau doua focuri, a spus Jack, care a continuat: Sa o impusti pe sotie in gura, pentru ca m-am saturat sa o aud zi de zi, iar pe vecin, in organele genitale, pentru ca a indraznit sa se culce cu sotia mea.
Asasinul a fost de acord, s-a pregatit si a inceput sa se uite prin luneta vreo cinci minute. Nerabdator, Jack l-a intrebat de ce ii trebuie atat de mult. Asasinul i-a raspuns:
Stai calm! Incerc sa-ti economisesc 1.000 de dolari.

10 p...u....li intra intr-o banca si incep sa tipe: toata lumea mainile
sus acesta este un jaf si.. in timp ce bagau ei banii in saci intra un
vibrator pe usa, la care una din p....u.....li se uita la alta si zice:
'ai sa ma bag….robocop !!!

O tipa isi aude barbatul parcand masina in garaj pe cand si-o punea cu amantul.
"Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!", ii striga tipa.
"Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?" raspunde tipul.
"Daca barbatu-meu ne prinde, ne omoara pe amandoi! Fugi repede!" Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care avea loc in oras. Ce sa faca, se pune si el pe fugit. Unul care alerga langa el, se uita la el si il intreaba:
"Ati mai participat la maraton?"
"O, da, in fiecare an"
"Si mereu alergati gol?"
"Sigur, imi da o mare senzatie de libertate"
"Si cu hainele in maini?"
"Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina"
"Si purtati de fiecare data prezervativ?", mai adauga tipul "
"Aaa, nu, numai cand ploua..."

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu