Securisti - dormiti linistiti! Felix motanul Vegheaza!



Sursa : http://www.romanialibera.ro/

Decizia este descalificanta pentru Curtea Constitutionala, care se afla in conflict de interese cu CNSAS. Este imorala si nedreapta, pentru ca noi suntem in curs de verificare a magistratilor si chiar a unor membri ai Curtii."
Constantin Ticu Dumitrescu, membru al Colegiului CNSAS

Peter Eckstein Kovacs, senator UDMR, crede ca decizia CCR "este surprinzatoare" si ca "ar putea avea consecinte devastatoare". Senatorul UDMR nu isi poate explica cum "pana la domnul Voiculescu legea a fost constitutionala, iar acum nu mai e". Verdictele date pana acum de CNSAS si care au fost confirmate de o instanta judecatoreasca sunt irevocabile, deci raman valabile, socoteste Eckstein Kovacs. In schimb, viitorul CNSAS este tulbure, iar Parlamentul si Guvernul au "obligatia morala de a lua o decizie care sa asigure continuitatea activitatii CNSAS".

Presedintele PD-L, Emil Boc, este de acord ca CNSAS trebuie sa-si continue activitatea de deconspirare a politiei politice, printr-o noua lege care trebuie adoptata in termen de 45 de zile. "Noua lege trebuie sa elimine aspectele declarate neconstitutionale de catre Curte, pentru a nu fi compromisa ideea de deconspirare a fostei Securitati, activitate ce trebuie neaparat sa ramana in continuare ca o reparatie morala si politica a celor care au avut de suferit de pe urma regimului comunist", a declarat Emil Boc pentru Rompres.


Nimeni din tara asta nu ar trebui sa mai voteze PC ! Pentru ca PC inseamna partidul comunist! hai sa-i dam una peste bot lui Felix si sa nu-i mai votam in veci partidul! Si sa nu-i mai urmarim nici televiziunile prin care manipuleaza cu atata nonsalanta! Romania A Venit Timpul Sa Te Trezesti!

Comments

Anonymous said…
Şi dacă ar fi doar Felix...
De fapt, Kutea Konstituţională a Kuristanului veghează.
Anonymous said…
A Revaluation of uncommitted mathematical function for speedy return viewing. http://www.youtube.com/watch?v=IubTIpO-i8o What Is Forex trading alarum. The trading can ply desired results and so glide path a single patronage.

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu