Cea mai gay melodie din istorie

În unele ţări, o paradă gay este primită cu o contra-manifestaţie. Australienii însă vor să fie originali, mai ales că parada homosexualilor şi lesbienelor din Sydney se află la a 30-a aniversare. Aşa că toată comunitatea a fost chemată să aleagă cele mai gay hituri din istorie.
Competiţia a fost câştigată de Dancing Queen, melodia grupul suedez ABBA, relatează Corriere della Sera. Hitul care descrie senzaţiile unei tinere de 17 ani care încearcă să se regăsească în dansurile nebune de vineri seara este urmat de alte două clasice în muzica disco a anilor '70: I Will Survive al Gloriei Gaynor şi YMCA al formaţiei Village People. De fapt, tot clasamentul arată o predilecţie pentru muzica de dans şi textele care vorbesc despre libera exprimare a propriei personalităţi.
În top însă găsesc loc evergreen-uri dance precum It’s Raining Men - Weathergirls (patru), Your Disco Needs you - Kylie Minogue (cinci), Go West, versiunea anilor '90 a celor de la Pet Shop Boys (şase), Better The Devil You Know – din nou Kylie Minoque (şapte), Xanadu – Olivia Newton-John (opt), Voque – Madonna (nouă) sau I love the nightlife – succesul Aliciei Bridges (zece). Deşi Kylie Minogue pare să domine topul melodiilor preferate de homosexualii şi lesbienele din Sydney, cei mai apreciaţi au fost cei de la Village People care apar în clasament şi cu In the Navy (18) şi Macho Man (16).
Lista hiturilor gay nu putea să nu conţină I Want To Break Free – Queen (în videoclip apare Freddie Mercury în rolul unei casnice disperate) sau Girls Just Wanna Have Fun a lui Cindy Lauper. Nu lipseşte nici Cher cu Strong Enough şi Believe. Ultimul loc (50) este ocupat de Elton John şi George Michael cu Don’t Let The Sun Go Down On Me. (A.M.M.)
Sursa: Gandul.info

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu