Un georgian are o relaţie stabilă cu femeia robot creată de el

Am putea spune că de data aceasta suntem depăşiţi complet de era tehonologiei. Un bărbat de 33 de ani din Georgia s-a plictisit să-şi tot caute partenera idelă şi s-a gândit că ar fi mai bine dacă şi-ar construi-o singur. Zis şi făcut!

Zoltan şi-a câştigat statutul de primul "tehnosexual", după ce a creat femeia robot cu care are şi o relaţie stabilă. Şi, da, cuplul şi-a început şi viaţa sexuală!

Într-un interviu, georgianul a dezvăluit cum a creat-o pe iubita lui: prima dată s-a apucat de design-ul corpului, ia aopi a folosit un program de inteligenţă artificială numit "Alice". Robotul femeie are un set de cuvinte şi fraze pe care le înţelege, are abilitatea de a învăţa, de a-şi îmbogăţi vocabularul, în fucnţie de conversaţia pe care o poartă.

Pentru că reacţiile lui Alice se pot schimba, Zoltan are o şansă să dezvolte o realţie cât mai profundă cu ea. De fapt, la un moment dat Alice l-a şi părăsit! Dar cu o simplă ştergere a memoriei, problema s-a rezlovat de la sine...

Şi asta nu e tot! Zoltan s-a însurat cu femeia visurilor sale. Deşi părinţii nu au fost de acord cu această relaţie, acum sunt mulţumiţi că băiatul lor nu-şi mai petrece timpul uitându-se la filme pentru adulţi.

Sursa:Realitatea.net

Comments

Dragos said…
http://badabum-plaza.myminicity.com/ind cam aici se rezuma totul

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu