Stiri traznite !

Targul de virgine. La 40 km vest de Taj Mahal, pe soseaua catre Jaipur, turistii straini trec pe langa o localitate care gazduieste un „eveniment“ foarte rar mentionat in ghiduri: targul de virgine. Aici pot fi vazute multe fete, cateva sub 18 ani si cel putin doua sub 15, etalandu-si nurii la marginea soselei, in cautare de clienti. Tot aici se desfasoara „licitatii“ pentru raporturi sexuale cu virgine. „Prima data“ este o „marfa“ la mare pret in randul barbatilor din clasa mijlocie, virginele fiind „vandute“ la sume care depasesc 20.000 de rupii (316 euro). Fetele care-si pierd virginitatea astfel nu se mai pot casatori, iar banii obtinuti pe „prima oara“ sunt cheltuiti pe un mic festin, considerand ca pastrarea lor le-ar aduce ghinion, relateaza EvZ.

Se va hrani cu animale ucise de masini. Un barbat din Marea Britanie a promis ca timp de un an nu va manca decat fructe, legume si carne de animale salbatice. Fergus Drennan vrea sa renunte complet la hrana procesata si spera ca, dupa aceasta dieta neobisnuita, se va simti mult mai bine. Singurele obiecte care ii vor aminti de lumea moderna sunt frigiderul si aragazul. Acesta a precizat ca va aduna mancarea gasita pe o raza de 16 km in jurul casei sale din Broad Oak, in apropiere de Canterbury. El va cauta ciuperci, mure, zmeura, nuci, scoarta de copac, ierburi si chiar animale omorate de masinile care trec in viteza pe drumuri, sustine Click.

Dorm cu calul in pat. Patches, un cal de la o ferma din Florida, Statele Unite, are parte de un tratament special din partea stapanilor sai, care il considera membru al familiei. Calul, care a devenit deja renumit in Florida, a fost dresat de proprietarii sai, fratii Thompson, inca de la varsta de cateva luni. Acum, la 24 de ani, Patches a ajuns sa cante la tobe, sa stea frumos pe canapea si sa se uite la televizor, sa doarma in pat alaturi de stapanii sai si sa se aseze tantos pe scaunul din masina, special modificat pentru el, in timpul unei plimbari. Mai mult, Patches prefera sa se hraneasca mai degraba cu hamburgeri si cartofi prajiti impreuna cu stapanii sai decat sa manance fan alaturi de ceilalti cai. Pentru a se revansa fata de fermieri pentru tratamentul de care are parte, animalul a invatat sa deschida usa frigiderului si sa le duca o bere cand acestia sosesc de la serviciu, sustine Libertatea.

S-a insurat cu o capra. Un fermier din Plovdiv s-a casatorit cu o capra, la un targ de animale organizat in localitate. Stoil Panayotov, in varsta de 54 de ani, a decis sa-si ia drept consoarta pe capra Elena, de opt ani, dezamagit de convietuirea alaturi de cele trei neveste dinainte. "Am avut parte de trei mariaje esuate. Niciuna dintre nevestele mele nu m-a iubit cu adevarat si nici nu m-a facut sa ma simt un barbat implinit. In plus, toate trei au fost extrem de artagoase si cicalitoare", a povestit bulgarul. "Cu Elena a fost dragoste la prima vedere. Desi lumea crede ca nu sunt in toate mintile, eu sunt convins ca acum voi fi cu adevarat fericit. Nu ma va bate nimeni la cap", a adaugat el, potrivit Cancan.

Barbatii casatoriti isi pierd tot apetitul pentru sex. Daca pana acum se credea ca barbatii isi doresc mai multa activitate sexuala decat femeile, cartea "Sotia flamanda de sex: ce sa faci cand el isi pierde apetitul" sustine contrariul. 60 la suta din femeile pe care autoarea le-a inclus in cercetarea sa "isi doresc mai mult sex decat partenerii lor", informeaza Romantica. Intr-un interviu cu Time.com, autoarea marturiseste ca "dorinta sexuala scazuta a barbatilor a devenit unul dintre cele mai mari secrete ale Americii si nu numai!".

Club de sex intr-un hambar. Un fost fermier si-a transformat unul dintre hambarele sale in club de distractii pentru cuplurile dezinhibate care vor sa schimbe partenerii. Roger Stanbury, in varsta de 54 de ani, pune la dispozitia clientilor sai de la clubul Vanilla, ring de striptease, camere confortabile cu jacuzzi, bauturi si prezervative gratuite, informeaza Cancan.

Un baietel din India se hraneste cu viespi vii. Un baiat din Nangal, India, adora sa manance viespi vii. Ravi Singh in varsta de 8 ani, se delecteaza cu insectele veninoase, care i se par dulci si pe care le prefera pe post de desert, in loc de ciocolata sau prajituri. El a ajuns sa manance cateva zeci de viespi pe zi, cu toate ca, in mod normal, veninul de la cinci astfel de insecte ar fi de ajuns sa omoare o persoana adulta. In plus, Singh spune ca pentru el e o adevarata placere sa simta intepaturile viespilor pe limba, sustine Libertatea.

2050: o odisee a sexului. O carte noua, scrisa de un expert in inteligenta artificiala, sustine ca oamenii vor intretine relatii sexuale cu robotii in jurul anului 2050, anunta Romantica. In "Dragoste si sex cu robotii: Evolutia relatiei Om-Robot", David Levy explica faptul ca microcipurile cu memorie exponentiala vor face ca robotii sa se "angreneze in discutii persuasive" pentru a avea parte de activitate sexuala. "Daca robotii vor avea constiinta, va trebui sa-i tratam ca atare", a declarat autorul.

Amendat pentru penisuri din lemn. Un fost detinut al inchisorii din Boras, Suedia, a fost amendat cu 300 de dolari dupa ce a trimis fostelor lui paznice niste cadouri neobisnuite. Pe toata durata sederii la puscarie, barbatul, in varsta de 58 de ani, a sculptat mai multe penisuri din lemn, iar in ziua eliberarii acesta le-a expediat femeilor, relateaza Cancan.

Scandal monstru in Austria legat de expunerea variantei erotice a Cinei cea de taina. Organizatorii expozitiei stiau ca este riscant sa expuna varianta erotica a Cinei cea de taina in muzeul Catedralei Romano-Catolice, insa nu erau pregatiti sa primeasca un atevarat potop de critici, mesaje furioase si telefoane care sa determine inchiderea evenimentului artistic. Nu numai ca site-ul Caredralei a fost invadat cu mesaje critice, enoriasii au venit chir si personal pentru a-si arata supararea acestei idei trasnite, scrie Romantica. Biserica a actionat imediat, renuntand la piesa principala a expozitiei, "o orgie homosexuala intre apostoli" - dupa cum o descrie Alfred Hrdlicka.

Sursa:Hotnews.ro

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu