Despre jignirile si pupatul in cur marca Marius Tuca

Marius Tuca a scris recent un editorial in Jurnalul National in care isi spune parerea despre bloggeri si despre fenomenul blog in Romania. " Cei mai mulţi dintre ei şi-au făcut bloguri ca să facă şi ei ceva, neînţeleşi, dar mai ales frustraţi, s-au lăsat duşi de modă, de trend, ca nişte mici servitori ai globalizării, umili şi gata să sară de gîtul primului concept care să-i scoată din anonimat, arată ca nişte arătări scoase pentru întîia oară la lumină, cu poze care vor să-i înfăţişeze fie sexy, fie intelectuali, bloggerii din România nu sînt altceva decît nişte rîme care au ieşit la suprafaţă fără să aibă ceva de spus, gata să inunde spaţiul cu banalităţi şi originalităţi ştiute şi vehiculate de toată lumea, un fel de masturbare comună, dar vîndută pe afiş ca un mic secret care ne va schimba filozofia de viaţă, fără inspiraţie şi fără talent, cei mai mulţi dintre ei, ca să nu zic toţi, se cred victime ale sistemului, cînd, de fapt, nu sînt altceva decît nişte victime ale incompetenţei proprii, nişte onanişti ca toţi onaniştii care se ascund la adăpostul anonimatului" Oare? Oare toti suntem niste onanisti si niste rame?

Atunci pupatul in curul lui Dan Voiculescu pana la albire, limbile date fin (vezi badea ca tu esti campion),astea cum se numesc? Cine e mai vierme, un tip care e liber si spune ce-i trece prin cap, bun sau prost, sau un tip care executa comenzi? Mii de oameni ne spunem parerile nu ca sa treaca timpul sau pentru ca suntem onanisti! Ci pentru ca destul tara asta a trait in comunism si nu mai vrem ca cineva sa ne bage pumnii in gura.Felix Motanul a condus destul!Securistul sef e bine sa taca!

Si nu stiu daca Tuca sau Badea sunt mai destepti decat blogosfera romanesca,dar categoric au limbile mai fine si seful lor Felix Motanul curul mai alb. Oare tot ce scrie blogosfera e masturbare comuna? Chirila, Tolontan, Morar, Banateanu, multi altii,toti onanisti de seama, numai Tuca un biet gazetar scarbit. Oare? Tuca esti la fel de idiot ca Badea?

Comments

Marius Tucă şi-a depăşit coeficientul de prostie specific.

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu