Laba, Muia, Pojar... Pe cine votati la Localele din 2008?

Muia Marcel
Candideaza din partea PSD in comuna Cheveresul Mare, judetul Timis, pentru un nou mandat. Baiatul lui Muia Marcel a fost acuzat la finele lui 2007 ca ar fi violat o minora, alaturi de un amic de 17 ani. Tanarul Muia ar fi intretinut relatii sexuale cu fata si ar fi facut si sex oral cu aceasta. In 2004, sotia lui Marcel Muia a facut publice niste fotografii in care sotul sau era in pat cu amanta. Ulterior, cuplul Muia a divortat.

Laba Vasile
Candideaza la Primaria Bistrita Bargaului din partea PD-L, cu mesajul: "Noi ne tinem de cuvant". Laba Vasile a primit cateva sugestii de campanie din partea unui blogger cunoscut, Sutu: "Ai incredere in Laba", "Te poti baza pe Laba" etc.

Gaf-Deac
Tanarul candideaza din partea PNG-CD pentru Primaria Sectorului 4. Gaf-Deac are un mesaj care trimite la silueta sa masiva si care concureaza prin greutate cu contracandidatul Piedone: "Un primar pe masura nevoilor sale".

Epidemie de Pojar la Jucu
Trei candidati cu acelasi nume de familie si din acelasi neam se lupta pentru Primaria Jucu. Barbatii Pojar cred ca nu vor fi confundati de comunitate si spera fiecare in sansele proprii. Ei candideaza din partea PSD, PNL, respectiv PD-L.

Mai multe pe Ziare.com

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu