Santal 5

“5” are la baza “dieta in culori”, un regim de alimentatie care cuprinde fructe si legume ce asigura necesarul de vitamine, minerale, fibre si nutrienti esentiali pentru sanatate. Conform “regulamentului” dietei, este necesar sa consumi zilnic minim 5 portii de fructe si legume diferit colorate pentru a fii in forma.
Pentru a obtine Albastru, Verde, Rosu, Galben si Alb, Santal a amestecat fructe de aceeasi culoare in fiecare cutie, apoi a imbogatit amestecurile cu diverse elemente benefice sanatatii.
Santal Albastru este o combinatie de prune, cirese, struguri si afine, imbogatita cu antociani, benefici pentru circulatia sanguina.
Santal Verde contine kiwi, mere verzi, struguri si lime, la care s-a adaugat magneziu, acid folic si luteina - un antioxidant natural ce ajuta la protejarea aparatului vizual.
In cutia de Santal Rosu au fost amestecate portocale rosii, rodii si mere, dupa care au fost adaugati polifenoli naturali, care ajuta la combaterea imbatranirii celulare.
Pentru Santal Galben au fost „mixate” portocale, caise, mango, papaya si mere, imbogatite ulterior cu beta caroten si licopen, benefic pentru cresterea imunitatii organismului.
Al cincilea sortiment, Santal Alb, este o combinatie de pere, struguri albi, banane si mere, completata cu fibre care ajuta la imbunatatirea digestiei.
Sursa: Idieta.ro

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu