Barosanii locali ai PSD si prostii pe care-i cumpara


Mare sedinta mare la psd.
In sedinta de luni a PSD, Ion Iliescu l-a criticat dur pe Traian Basescu pentru implicarea in campanie, sfirsind prin a-l injura. "Il bag in ma-sa", ar fi spus Iliescu, potrivit unor surse din PSD citate de Evenimentul Zilei. Ulterior, Iliescu a negat ca s-ar fi exprimat astfel. Liderul PSD i-a catalogat pe noii presedinti ai Consiliilor judetene drept "barosani locali", iar acestia s-au laudat cu metodele folosite in campanie. Reteta victoriei folosita de Radu Mazare: "am dat gratis de mincare la babe o data pe luna".
"Il bag in ma-sa ca nu mai sint contracandidatul lui la presedintie. El nu are cum sa intre cu mine in competitie", ar fi spus Iliescu in timpul sedintei conducerii PSD de luni, cind s-a facut o analiza a rezultatelor alegerilor.
Iliescu "Da, dar trebuie sa fim atenti si la barosanii nostri locali, ca si ei au metehne din astea cu impunerea pe liste a tot felul de nepoate si secretare".
Radu Mazare a explicat ca reteta victoriei a fost ca a dat "gratis de mincare la babe o data pe luna". "De acum o sa le dau de doua ori", a anuntat Mazare, ajuns la al treilea mandat.

Sursa: hotnews.ro

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu