Richard Moat, CEO Orange Romania: De ce costa atat de mult iPhone 3G in Romania

De ce este asa scump aici in Romania, mai scump decat in Polonia, Germania chiar si decat oferta Orange din Franta, intreaba un coleg

Motivul este acela ca media veniturilor pe utilizator in Romania este mult mai mica decat in tarile vest europene, unde veniturile medii pe utilizator pot fi de trei patru ori mai mari in functie de ce tara vorbim si astfel are sens economic sa subventionezi mai mult acest terminal. Aici unde veniturile sunt mai scazute pretul telefonului este mai mare. Trebuie sa tinem cont de situatia economica de aici din Romania. Suntem o companie comerciala si trebuie sa facem profit. Pretul trebuie sa fie corelat cu venitul mediu pe utilizator pe care il primim inapoi. Totusi daca va veti uita atent pe oferta veti vedea ca aceasta este mai buna decat in alte tari. Ai putea sa spui initial ca pretul este prea mare, dar ceea ce vei plati pe parcurs va fi mai putin decat in alte parti.
Sursa:Hotnews.ro

What? Voi ati inteles ceva din explicatia de mai sus? Adica domnii de la Orange sunt de acord ca suntem mai saraci decat francezii, dar platim Iphonul cu 300% mai mult ca ei! Asta suna a teapa Orange la adresa amaratilor din Romania!

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu