Rautaciosi cu ziaristii, niste amarati de Carnati in teren !

"Am prins o seară proastă, am jucat foarte slab. Am pierdut de o manieră categorică, nu mai e nimic de spus. De ce să fiu supărat pe jucători, nu am dece, orice echipă din lume a trecut prin momentele astea" Piturca

"În această dimineaţă, tricolorii au avut programată o vizită la Grădina Botanică din Cluj, acolo unde s-au relaxat înaintea partidei de diseară cu Lituania.
În timpul acestei vizite, Bogdan Lobonţ, Gabriel Tamaş şi Cristian Săpunaru, deranjaţi de prezenţa jurnaliştilor, le-au adresat un "potop" de înjurături şi i-au alungat cu pietre.Ceilalţi tricolori au preferat să stea deoparte, rămaşi fără reacţie la limbajul execrabil şi atitudinea golănească a celor trei "rebeli"." Prosport.ro

"Şobolanilor, treceţi la coteţ!", "Să vă f..t nevestele!" sau "Băi proştilor, mai filmaţi şi voi?" Gsp.ro

Echipa nationala a Romaniei este o echipa de carnati! Niste carnati plini de ei! Nimeni nu le mai ajunge la nas! Adversarii trebuie sa dispara din fata lor, mingea de fotbal trebuie sa intre singura in poarta, ei nu trebuie decat sa se plimbe prin teren. Cine este carnatul de Cocea? Cine este carnatul de Dica? Ce reprezinta ei ca oameni? Cine le permite sa injure, ce rezultate au avut ei ca sa merite sa fie admirati?

Nu cumva sunt doar niste carnati?

Ceva trebuie sa se schimbe in fotbalul Romanesc! Federatia e condusa, de prea mult timp, de mafioti, conducatorii de cluburi sunt mafioti certati cu legea, majoritatea sunt implicati in spalari de bani, fac circ, vand si cumpara nulitati, toti isi bat joc de o natiune care de multe ori priveste neputincioasa!

Trebuie sa spunem stop! Nu se mai poate asa! Carnatii astia de fotbalisti trebuie sa invete ce inseamna respectul, ce inseamna buna cuvinta! Pana la urma presa i-a facut pe multi dintre ei fotbalisti!

Din pacate nu de la Carnatul de Sandu vor invata sa aiba respect. Nu de la carnatul de Sandu vor invata sa lupte pentru culorile tarii! Si nici de la carnatii de conducatori de cluburi, nici de la Carnatul de Piturca si nici de la carnatul de Mitica de la liga. Toti sunt o apa si-un pamant!

E nevoie ca statul roman sa puna capat acestei mizerii. Fotbalul romanesc trebuie curatat de carnati! Pentru ca vor ajunge stat in stat, ne vor scupa in fata daca vom mai deschide gura, se vor pisa pe noi daca nu o sa fim multumiti cu tot ce fac si ce debiteaza ei!

Daca nu cumva au inceput sa o faca.

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu