Un peste a fost operat de hernie

Un peste exotic a avut parte de o operatie de hernie care l-a salvat de la moarte. El face parte din specia pestilor-inger si este o femela , botezata Carla. Aceasta a fost intinsa pe masa de operatii in timp ce un veterinar si doi asistenti au desfasurat neobisnuita operatie, informeaza Earth Telegraph.

Dupa anesteziere, pestelui i-a fost introdus un tub in gura prin care era pompata apa in corp si prin branhii pentru ca acesta sa poata respira. Doctorul veterinar, Sue Thornton a vindecat stomacul pestelui folosid numai un bisturiu, un ac si un forceps in timpul operatiei care a costat peste 900 de dolari. Dupa ce a fost cusut si dupa trezirea din anestezie, pestele a ramas sub observatia atenta a specialistilor inainte de a se recupera complet.

Carla a trait in Acvariul din Londra timp de 10 ani, de aceea personalul a decis sa incerce sa ii salveze viata inainte ca hernia sa ia amploare. Desi acum Carla este intr-o forma buna, ea urmeaza un tratament cu antibiotice pentru ca rana provocata de hernie sa se vindece complet.

Sursa : http://www.green-report.ro

Thanks Alice!

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu