Ce ne asteapta in 2009

In Europa, lucrurile merg rãu. Moneda euro s-a depreciat atat de mult, incat a depãsit un nou prag psihiatric, ajungand la paritate cu cea din Botswana .

Criza financiarã loveste toate bãncile, panã si pe cele de spermã, care nu-si mai reinnoiesc abonamentele la revistele pentru adulti.

Somajul a crescut atat de mult,incat nu se mai fac angajari decat la birourile pentru somaj.

Nicolas Sarkozy reuseste cu greu echilibrarea balantei bugetare a Frantei, fiind nevoit sã scoatã la licitatie jumãtate din garderoba Carlei Bruni.

In Marea Britanie, Regina incearcã mentinerea economiei pe linia de plutire prin acordarea titlului de "Sir" contra cost si astfel Roman Abramovici devine primul "Cup" din istorie.

In Italia, Ferrari anuntã lansarea unei autoutilitare, care va putea atinge 60 de kilometri pe orã.

Existã insã si vesti bune. China a aprobat imprumutul solicitat de Banca Centralã Europeanã, in schimbul sustinerii de cãtre UE a candidaturii orasului Beijing la organizarea urmãtoarelor zece editii ale Olimpiadei, cele douã pãrti convenind ca presedintele Mao sã aparã pe bancnota de 1.000.000 de euro.

In SUA, efectele crizei sunt atat de profunde, incat presedintele nou-ales e nevoit sã-si ia o a doua slujbã.

Oferta de subinchiriere a Casei Albe, publicatã in Wall Street, a rãmas fãrã ecou, deoarece nici Bill Gates nu mai indeplineste noile conditii de creditare.

La cateva zile dupã ce "Dow" s-a despãrtit de "Jones", fãcandu-si indice separat, Bursa din New York s-a redeschis pentru prima oarã pe plus dupã o pauzã de sase luni, gratie unui grup numeros de turisti japonezi care au plãtit cash biletele de intrare.

Prezent in emisiunea lui Larry King de la CNN, Osama Bin Laden se aratã dezamãgit de faptul cã nimeni nu-l mai cautã, nici mãcar pe Google, deoarece pretul pus pe capul
lui a scãzut la 25 de centi, plãtibili in rate.

In Romania, ANL introduce sistemul "buy back", prin care persoanei care isi cedeazã locuinta pentru cã nu mai poate plãti intretinerea i se achitã prima ratã la cumpãrarea unui kil de cartofi.

ProTV lanseazã concursul "Girez pentru tine".

Intr-o perioadã in care panã si Lufthansa a luat mãsura de a porni motoarele avioanelor numai la decolare,TAROM surprinde pe toatã lumea anuntand cã va organiza un zbor pe Lunã, cu un avion pilotat de Florea Geicã.

Mircea Geoanã aplaudã ideea unei lansãri romanesti in spatiul cosmic, insã compania aerianã corecteazã apoi greseala din comunicat, precizand cã era vorba de "un zbor pe lunã".

In urma grevei directorilor de bãnci, premierul Tãriceanu le aprobã acestora o crestere salarialã de 50 la sutã.

Seara, Renault anuntã reluarea lucrului la uzina din Pitesti, unde va intra in fabricatie noul model popular "Dacia 2009″, intr-un singur exemplar.

Sursa:http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5221885-bancul-zilei-asteapta-2009

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu