Îşi permite! Ion Ţiriac are un avion placat cu aur în interior

"33 de milioane de dolari a plătit fostul mare tenisman pe un Bombardier Global comandat în Canada. Dar poate să fie mulţumit: finisajele au fost făcute exact aşa cum le-a dorit. „Interiorul avionului dă senzaţia unei locuinţe. De la mochetele pluşate, până la marmura neagră, masivă, pielea de piton în care sunt îmbrăcate canapelele şi scaunele, până la bateriile pentru lavoar, scrumierele şi siguranţele pentru centuri, care sunt placate cu aur, totul este perfect”, a dezvăluit pentru Click! Paul Gurău, General Manager la „Ţiriac Air”.

Şi totuşi, nimic nu este în plus. Aeronava are o sală de conferinţe şi un fel de sufragerie, cu o canapea comodă şi un sistem video la care nepotul magnatului, Alexandru, poate urmări desene animate când vine în vizită la bunicul său. Iar avionul este folosit şi de tânăra familie Ţiriac, în ciuda faptului că taxele de aeroport sunt cuprinse între 5.000 de euro pe zi, la Paris, şi 10.000 la Monte Carlo.

Dacă mai adăugăm 15.000 de euro combustibilul pentru fiecare deplasare, ajungem inevitabil la concluzia că „zburătoarea” o fi frumoasă dar te seacă de bani. Consolarea vine de la Bucureşti, unde avionul aurit are loc la terminalul stăpânului său. O economie care, însă, cântăreşte prea puţin când este vorba despre unul dintre cei mai bogaţi oameni din România. Cât despre lux, ei bine, dacă buzunarul poate, inima de ce să nu vrea?! Doar nu trăieşte nimeni veşnic..." http://www.vdtonline.ro/Isi-permite-Ion-Tiriac-are-un-avion-placat-cu-aur-in-interior_1013529.html


Si in plus am adauga noi... Tiriac e un nimeni!Pentru ca la cati bani are, e un zgarcit notoriu, care nu a facut nimic pentru tara asta.

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu