De citit si de vazut astazi

Cine este adevaratul Dumnezeu al Universului nostru?

Cu cat patrundem mai adanc in pantecele spatiului cosmic, cu atat devine mai limpede ca natura Universului nu poate fi pe deplin inteleasa si deslusita numai prin inspectarea galaxiilor spiralate sau prin observarea supernovelor aflate la milioane de ani lumina departare. Aceasta esenta rezida in ceva mai profund decat atat; implica insasi viata si pe noi toti.

http://www.descopera.ro/stiinta/4697963-cine-este-adevaratul-dumnezeu-al-universului-nostru

Dorin Oancea – Business Magazin

Lansat in 1971, cantecul “Stairway to Heaven” al formatiei Led Zeppelin este o capodopera si o mina de aur. Cantecul a adunat, in aproape patru decenii de existenta, mai mult de jumatate de miliard de dolari, 562 de milioane mai precis. Stairway a fost difuzat la radiouri de trei milioane de ori, adica 45 de ani de cantat neintrerupt.

http://www.businessmagazin.ro/opinii/prima-regula-4673877

 

Interviu - Eugen Ciocan

Eugen Ciocan este Maitre Photographe de la Belle Epoque. In Fotocabinet-ul sau, incearca sa redescopere frumosul dincolo de agitatia de zi cu zi si sa-l aduca la lumina prin fotografie retro. Este singurul cabinet foto din Europa unde colorarea fotografiei se face manual, cu pensula.
Eugen Ciocan este autor a numeroase filme de televiziune, filme documentare, emisiuni sau spoturi publicitare, a fost regizor, director de imagine, scenarist, publicitar, dar locul unde se regaseste acum cel mai bine este Fotocabinet-ul sau. Ne-a vorbit despre frumos, repere morale, despre fotografiile minunate pe care le face sau despre uratenia lumii contemporane, mercantila si egoista.

http://metropotam.ro/Interviuri/2009/07/art0616753545-Interviu-Eugen-Ciocan/

CONSTANTIN TANASE - CU ASTA CE-AM FACUT ?!!!

http://www.trilulilu.ro/cineva007/c7edb877458bda 

Iată duba de poliţie din aur, care costă 130.000 de euro!

La miliţieni criza n-a lovit încă atît de rău. De curînd, vedeta achiziţiilor Ministerului a devenit Merţanul care costă de cinci ori mai mult decît în fabrică. Printr-o licitaţie care a avut loc anul trecut, MAI a încheiat cu Ager Leasing un contract pentru furnizarea a aproximativ 3.000 de autoturisme pentru Poliţie. Raportul Corpului de Control al Ministerului de Interne, citat de Evenimentul Zilei, arată că “atribuirea contractelor (pentru cele 2.923 de autovehicule – n.r.) s-a făcut cu încălcarea dispoziţiilor legale privind achiziţiile publice şi în folosul exclusiv al SC Ager Leasing IFN SA”.

http://www.catavencu.ro/iata_duba_de_politie_din_aur_care_costa_130_000_de_euro-9207.html

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu