De citit si de vazut astazi

Nicoleta Luciu a comis-o la premiera filmului „State de România". Vedeta a stârnit gânduri necurate în mintea tuturor bărbaţilor, fiind îmbrăcată doar într-un sacou care abia îi acoperea fundul.
Teoria potrivit căreia Adolf Hitler s-a sinucis este pusă din nou sub semnul întrebării, după ce noi teste efectuate pe un os cranian găurit de un glonţ, descoperit de ruşi în 1946, au stabilit că acesta aparţinuse unei femei necunoscute şi nu liderului nazist, informează The Observer.
Un francez în vârstă de 50 de ani, cu ambele braţe amputate, a traversat înot strâmtoarea Bonifacio, lungă de 15 kilometri, între Sardinia şi Corsica.
Decizia unei societăţi de producţie indoneziene de a distribui o actriţă porno japoneză într-un film a fost condamnată de responsabilii religioşi, dornici să apere 'reputaţia' de cea mai mare ţară musulmană din lume.
Se declara pudica si, pana acum, s-a tinut departe de pictorialele nud, in publicatiile pentru barbati.Cum pentru toate exista un inceput, mulatra Laurette Atindehou (25 de ani) a sparta gheata in numarul pe septembrie al revistei FHM, unde a pozat, pentru prima oara, fara sutien.
Oamenii de stiinta studiaza comportamentul furnicilor pentru a dezvolta o noua generatie de softuri antivirus. Analizand modul in care furnicile reactioneaza in fata unei amenintari, programatorii s-au gandit la o noua abordare a luptei impotriva virusilor, relateaza The Telegraph.
Cele mai sexy ziariste în viaţă

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu