Basescu loveste un copil, demontarea trucajului ordinar





De cand este patriciu un martor credibil? De ce nimeni nu-i crede pe cei care au fost langa copil si care au vazut ce s-a intamplat, si care au recunoscut ca Basescu nu a lovit pe nimeni.
"In nici un caz nu am vazut ca da domnul Traian Basescu in el. In nici un caz! Deci asta e o minciuna. Ori e pus de cineva, ori nu stiu. Era o scena si abia am ajuns. Dansul mi-a intins mana sa dau mana cu dansul, dar n-am ajuns la mana dansului. Deci nu avea cum sa-l atinga", a declarat Ana Ghita"

De ce presedintele nu a recunoscut sau nu a negat din prima? Multi au pus intrebarea asta. "Sigur neaga pentru ca este vinovat " au declarat pupincuristii mogulilor, inclusiv dobitocul de badea care numai pumni in gura viseaza.
De ce?

"Presedintele Traian Basescu a declarat pentru NewsIn vineri dimineata, in jurul orei 3.00, ca in cadrul emisiunii de la Realitatea TV nu distingea imaginile care arata ca ar lovi un copil, care se derulau pe monitorul din platou, precizand si ca va face publica o expertiza a filmarii.

"Eu nu distingeam ce e pe un monitor pe care mi l-au pus. Nici nu am realizat ce era acolo pentru ca era pe un monitor pur si simplu. Am vazut o imbulzeala dar nu am vazut despre ce era vorba, doar ce-mi povestise domnul Dumitrescu (n.r.-moderatorul emisiunii la care a participat presedintele)", a declarat vineri dimineata, inainte de a parasi sediul de campanie, presedintele Traian Basescu, intrebat de ce nu a avut o reactie in cadrul emisiunii in care i s-au prezentat imaginile in care pare a lovi un copil.

Intrebat daca imaginile sunt un trucaj, seful statului a spus ca a vazut imaginile demontate pe un computer la sediul de campanie, insa trebuie facuta o expertiza a unui specialist. "Eu am vazut deja demontata scena pe un calculator, probabil ca maine o sa o vada si publicul", a spus Traian Basescu. "Expertiza trebuie facuta de un specialist, va exista maine. Nu vreau sa fac niciun fel de afirmatie inainte, veti vedea maine, eu am vazut deja", a precizat Basescu." hotnews.ro

Oribil gestul Realitatea tv, sa chemi un om , sa-i pui o caseta , sa-l hartuiesti apoi, fara a te intreba real daca caseta este falsa, fara a incerca sa aduci martorii in platou, fara a chema un om care profesional iti poate spune daca e fals sau nu.

Acesta nu este jurnalism. Este rafuiala publica, executie in vazul lumii.
Armele se vor intoarce.

green revolution

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu