Charles Darwin s-a înşelat

Antidarwininiştii au o multitudine de argumente care par a justifica, cel puţin la nivel superficial, pornirea lor împotriva uneia dintre cele mai disputate teorii din istoria omenirii, dar doar trei dintre acestea reapar mereu în dezbateri. Această enumerare este descrisă din perpectiva anti-darwiniştilor.

1. Fiecare copil născut este neajutorat şi dovedeşte că Darwin s-a înşelat.

Teoria evoluţiei ar mai putea fi descrisă şi ca „supravieţuirea celui mai puternic”, sau mai bine spus „celui mai bine adaptat”. Cele mai multe mamifere şi păsări dau naştere unor progenituri neajutorate, în locul unora puternice şi adaptate vieţii din primele secunde ale vieţii. Nici Darwin sau neo-darwiniştii nu pot explica acest fapt. Fiecare copil născut contrazice Teoria Evoluţiei.

Când Darwin îşi formula ideiile, a ales să omită faptul că puii mamiferelor şi păsărilor nu pot supravieţui decât cu îngrijiri îndelungate pentru că teoria sa nu putea explica acest lucru.

2. Nu există un mecanism genetic viabil care să explice teoria lui Darwin.

Darwiniştii susţin că cele mai simple forme de viaţă bacteriene au evoluat, în timp, în animale mult mai complexe. Cea mai simplă bacterie are 500 de gene, iar omul peste 22.000 de gene. Pentru ca bacteria să evolueze până la om, organismele ar trebuie să aibă posibilitatea de a adăuga informaţie genomului, dar nu există nici un mecanism pentru aşa ceva. Genele sunt capabile să treacă prin mutaţii, dar nu pot fi adăugate altele. Acest fapt demonstrează clar că Darwin s-a înşelat.

3. Teoria evoluţei nu a produs o formulă matematică funcţională.

Toţi oamenii de ştiinţă sunt de acord că matematica este adevăratul limbaj al ştiinţei. Fiecare teorie foloseşte cuvinte pentru a descriere şi postulare, dar adevăratul test ale unei teorii sunt numerele şi matematica. Formulele matematice disting ştiinţa de minciună.

O formulă poate fi testată. Nu poţi testa însă cuvinte. Numerele sunt precise, iar formulele sunt la fel în toată lumea, chiar dacă vorbim alte limbi, şi sunt cele care disting legile de o teorie. Cercetătorii nu au fost capabili să ofere o formulă care explice teoria evoluţiei şi nimeni nu a reuşit să cuantifice ipotezele pe care le susţine. Milioane de oameni de ştiinţă au încercat să ofere o soluţie şi toţi au eşuat.

Motivul este foarte simplu. O asemenea formulă nu exită pentru că teoria evoluţiei darwiniste este greşită.

Chiar dacă Charles Darwin a dat exemple în cartea sa şi şi-a susţinut teoriile cu ajutorul mai multor experimente, chir şi 150 de ani mai târziu, apar săptămânat lucrări ştiinţifice care susţin ipotezele sale. De cele mai multe ori sunt descrise însă într-un limbaj exclusivist, care le înconjoară de mister, iar misterul este de cele mai multe ori invocat ca metodă de a ascunde adevăratele rezultate de publicul larg.

Tot articolul pe : realitatea.net

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu