Curtea Constitutionala - o gasca de bosorogi ramoliti, care una spun azi si alta maine

"Curtea Constitutionala a decis astazi ca independentii pot participa la alegerile partiale, dupa ce Remus Cernea a contestat la CCR prevederea din Leagea Electorala 35/2008, conform careia numai candidaţii care au trecut pragul electoral la alegerile generale pot candida la alegeri parţiale pentru Parlament. "
"Curtea Constitutionala a mai fost sesizata insa o data pe aceeasi tema, tot de Remus Cernea, care a avrut sa candideze la alegerile pentru Colegiul 1, dar Biroul Electoral i-a respins candidatura. CCR a decis atunci sa repinga cererea presedintelui Partidului Verde. "

rol.ro

"Curtea Constituţională a declarat neconstituţionale mai multe articole din Legea privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate(ANI). Excepţiile de neconstituţionalitate au fost invocate de avocatul Alice Drăghici în procesul prin care ANI a solicitat confiscarea averii medicului Şerban Brădişteanu. "
"Decizia a luat prin surprindere autorităţile judiciare cu atât mai mult cu cât surse din cadrul ANI susţin că aceleaşi excepţii de neconstituţionalitate au mai fost ridicate în cadrul altor procese şi au fost respinse de judecătorii constituţionali."

http://www.gandul.info/news/ani-trecuta-in-somaj-tehnic-de-curtea-constitutionala-ce-se-intampla-cu-declaratiile-de-avere-surse-ani-mai-multi-judecatori-ccr-cercetati-de-noi-5906534

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu