PETIŢIE ONLINE: Să tăiem şi din banii parlamentarilor! SEMNEAZĂ AICI

Un articol preluat de pe realitatea.net

Parlamantarii trec peste criză fluierând, la figurat, în timp ce pensionarii fluieră la propriu, în faţa Guvernului, şi leşină din cauza căldurii, a alimentaţiei proaste şi a lipsei de medicamente. Un „ales” cheltuie chiar şi 35.000 de lei pe lună, în condiţiile în care unii pensionari sunt obligaţi să trăiască din 350 de lei.
REALITATEA.NET a calculat cât au cheltuit câţiva dintre membrii Camerei Deputaţilor în luna martie. Cifrele le-ar provoca ameţeli unor pensionari, care au muncit 30 de ani pentru ca să-şi poată trăi bătrâneţile în linişte.
Petru Călian, deputat PDL, a cheltuit în luna martie 38.038 lei (peste 380 de milioane de lei vechi). Defalcat, 5361 este indemnizaţia netă, 3626 este diurna pentru deplasările interne şi externe, 10.628 cazarea deputatului în Bucureşti şi în afara ţării, iar 7.941 pentru transport în România şi în străinătate. Deputatul de Cluj al cărui nume a apărut şi într-un scadal legat de nişte dansatoare în cluburi de noapte a cheltuit şi 10.404 lei pentru cabinetul de parlamentar. Toate acestea, în condiţiile în care Călian nu este un om sărac: el deţinea înainte de a fi ales în Parlament o fabrică de mobilă.
Relu Fenechiu, de la PNL, a trecut şi el pragul de 30.000 de lei în martie. Totalul sumelor decontate ieşeanului de către Parlament este de 31.431 de lei. Statul i-a mai plătit lui Fenechiu convorbiri telefonice în valoare de 1.142 de lei!
UDMR-istul Varga Attila a costat Camera Deputaţilor, în martie, 34.932, iar un alt PDL-ist, Ioan-Nelu Botiş, a „valorat” 36.480.  Social-democratul Mircea Duşa a cheltuit 32.061 în martie 2010.
Poate că economiile făcute cu parlamentarii nu ne vor scoate din criză. Dar dacă tot trebuie să sufere pensionarii, de ce să scape tocmai aleşii?
Dacă sunteţi de acord să se reducă lefurile şi cheltuielile parlamentarilor, SEMNAŢI PETIŢIA ONLINE. Semnăturile Dvs. vor fi trimise Guvernului şi Parlamentului.

Semneaza petitia pe site-ul Realitatea.net 

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu